SON DAKİKA



Haber > Trabzon > ÖZEL CANDAN TEK YÜREK!

ÖZEL CANDAN TEK YÜREK!

13 Şubat 2018 Salı - 01:00








Küçükler Artistik Cimnastik Türkiye Üçüncüsü olan Özel Candan Koleji mart ayında yapılacak şampiyona öncesinde sporcularına jest yaptı

YEMEKLİ JENT

Özel Candan Koleji başarıya doymuyor. Eğitimi öğretimin yanında spora büyük önem veren geçen sezon Türkiye üçüncülüğü elde edip Trabzon’a büyük gurur yaşatan Özel Candan Koleji’nden sporcularına jest. Önümüzdeki Günlerde Türkiye Cimnastik Şampiyonası’na gidecek olan sporculara aileleriyle birlikte kahvaltıda buluştu. Hayal Vadi Restoran’da yapılan Kahvaltıya Özel Candan Koleji Kurucu Müdürü Faruk Gazioğlu, Kurucu Üyelerden Şahin Nas, Salim Durmuş, Serdar Dunay, Beden Eğitimi Öğretmenleri Tuba ve Ender Çebi, Öğretmenler, sporcular velileriyle katıldı.

MART AYINDA YOLCULAR

Geçtiğimiz sezon Türkiye’nin önemli okullarını geride bırakarak Türkiye üçüncülüğüne imza atan Özel Candan Koleji’ni Mart ayında yapılacak Türkiye şampiyonası heyecanı sararken Özel Candan Koleji Kurucu Müdürü Faruk Gazioğlu Eğitim, “Öğretimin yanında spora gerekli önemi veriyoruz. Elde ettiğimiz başarılar bunun bir göstergesi. Okul olarak bir çok branşta önemli başarılara imza attık. Cimnastikde de çok güçlü okulları geçerek Türkiye üçüncülüğünü Trabzon’a getirdik. Bu yıl daha iyisini yapmayı amaçlıyoruz” dedi.


BU BAŞARILAR TESADÜF DEĞİL

Özel Candan Koleji Beden Eğitimi Öğretmenleri Tuba-Ender Çebi başarıların tesadüf olmadığına dikkat çekerek, “Sporcu bir geçmişten gelen öğretmenler olarak sürekli kendimizi yeniliyoruz. Kendi branşımızın dışında branşlarda araştırmalar yapıyor. Seminerlere katılıyor ve kendimizi geliştiriyoruz. Bu sayede çocuklarımıza daha faydalı olabiliyoruz. Bir çok branşta olduğu gibi Cimnastikde de çok güzel bir ivme yakaladık. Okul olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak bizim vazifemiz. Verilen müfredata uyup yerimizde saymaktansa sorumluluğumuzun bilinciyle mücadele ediyoruz. Kısıtlı imkanlara, zor şartlara rağmen çalışıyoruz. Çocukları sporu sevdirerek onların da azim ve gayretleriyle başarıya ulaşıyoruz” şeklinde konuştular.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap