SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Otobüsler yetersiz Başkanını ara!

Otobüsler yetersiz Başkanını ara!

19 Ağustos 2018 Pazar - 17:04




Vaktinde gelmeyen otobüs için hareket amirliğini arayan yolculara hakaret gibi cevap





Şehir içi yolcu otobüsleri, klima ve harekat saatinde yaşanan aksaklıklar dolayısıyla yolcuyu mağdur ederken yeni bir sorun daha ortaya çıktı, yolcular sorun bildirmek için hareket amirliğini aradığında aldıkları cevaplarla da şaşkınlık içinde kalıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin toplu taşıma hizmeti sunduğu otobüslerde vatandaş isyan etme noktasına geldi. Yaz mevsimi dolayısıyla birçok otobüste klima bulunmazken aynı zamandan otobüs hareket saatlerinde de ciddi aksaklıklar söz konusu. Otobüs duraklarında vatandaşın yaşamış olduğu sıkıntılara birebir şahit olduğumuzda yaşanan sorunun sadece Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile bağlantılı olmadığı aynı zamanda Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) dolayısı ile de ortaya çıktığı gözler önüne serildi. Toplu taşıma araçlarının birçoğu özellikle yaz aylarında yazılı olan resmi hareket saatlerinde hareket etmeyerek durakta bekleyen vatandaşın büyük sıkıntı yaşamasına neden oluyor.

OTOBÜSLER YETERSİZ

Durakta bekleyen bir yolcu otobüsün gelmemesi ile hareket amirliğini aradığını ve aldığı cevabın ‘Git Başkanını ara’ olduğunu ve telefonun yüzüne kapatıldığını ifade etti. Bir başka yolcu da kendisinin de benzer durumu yaşadığını ifade ederek telefona bakan kişinin hem saygısız olduğunu hem de ‘otobüslerimiz yetersiz bakın başınızın çaresine’ dediğini ileri sürdü. Yolcular, aynı zamanda yenilenen duraklara harcanan paranın bu tarz aksaklıkları giderme noktasında harcanmasının daha doğru bir hizmet olacağını da sözlerine ekledi.

Haber; Meryem AKGÜN


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap