SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ortahisar Belediyesi'nde devir teslim töreni! Ahmet Kaya görevi devraldı

Ortahisar Belediyesi'nde devir teslim töreni! Ahmet Kaya görevi devraldı

05 Nisan 2024 Cuma - 16:51




Ortahisar Belediyesi'nde devir teslim töreni gerçekleştirildi.





31 Mart Yerel seçimleri sonrası Ortahisar Belediye başkanı olarak seçilen Ahmet Kaya mazbatasını aldı.

Mazbatasını alan Ahmet Kaya, 15.30'da Ortahisar Belediyesi'nde yapılan devir teslim töreni ile görevi devraldı.

Devir teslim töreninde görevi devreden Ahmet Metin Genç ve görevi devralan Ahmet Kaya açıklamalarda bulundu.

kaya-gorevi-devraldi-2.webp

Ahmet Metin Genç'in açıklamaları şu şekilde;


Seçimler demokratik bir yarış içinde geçti. Bunun mutluluğunu ifade etmek istiyorum. Buna katkı sağlayan başta siyasi partilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

Halkımızın iradesi sandığa yansımıştır ve Ortahisar'da yeni başkanımız Ahmet Kaya olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

Ben kurucu başkan olarak Ortahisar'da 2 dönem görev yaptım. Ortahisar Belediyesi'nin kurulumu, kurumsallaşması huzuru ile bu görevi devredeceğim. Halkımızın iradesiyle birlikte, biz de Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak görev aldı.

Trabzon bizim. Bu şehre her kim çivi çakıyorsa Allah'tan ondan razı olsun. Ortahisar başta olmak üzere bütün ilçe belediye başkanlarımızla el ele verip hizmet edeceğiz. Meclis üyelerimiz de seçilmiş halkın iradesinin temsilcileri. Muhtarlar, herkesi için sonuçlar hayırlı olsun.

Ortahisar Belediyesi'nde devir teslim töreni! Ahmet Kaya görevi devraldı


Ahmet Kaya'nın açıklamaları şu şekilde;

Herkesi hürmet ve saygıyla selamlıyorum. Uzun bir koşuşturma sonucunda, Trabzon halkı takdir etti, Allah nasip etti, görevi aldık. Herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşların desteğine layık olmak için gece gündüz hizmet edeceğiz.

Ortahisarımızın kurucu başkanı Ahmet Metin Genç'e teşekkür ediyorum. Güzel hizmetleri oldu. Emeğine yüreğine sağlık. Bizden kimse huzursuzluk ve kavga beklemesin. Trabzon'un evlatları olarak şehrin daha yaşanabilir olması için mücadele edeceğiz. Büyük Atatürk'ün de dediği gibi, millete efendilik yoktur, hizmet etmek vardır. İnşallah milletimizin de hayır duasını alacağız. Allah yolumuzu açık etsin.

kaya-gorevi-devraldi-1.webp

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap