SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ortahisar Belediye Başkanı Genç’ten flaş adaylık açıklaması

Ortahisar Belediye Başkanı Genç’ten flaş adaylık açıklaması

30 Ekim 2023 Pazartesi - 11:57




Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, yerel seçimlerde belediye başkan adaylığı ile ilgili konuştu. Başkan Genç adaylığı ile ilgili “Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler” dedi





Trabzon’un Ortahisar İlçe Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, gazetemiz Karadeniz’e özel açıklamalar yaptı. Ortahisar’da kendisine gösterilen sevgi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Genç, yaptığımızı da yapamadığımızı da halkımızla paylaşıyoruz. Siyasetçinin itibarı itimata tabidir” dedi

AFAKİ ATMIYORUZ

Genç “Yapabildiğimizi de yapamadığımızı da halkımızla paylaşıyoruz. Afaki atmıyoruz. Şimdi dönemin sonundayız. Kitapçığı elimize alıyoruz. Yaptığımızı ve yapamadığımızı anlatıyoruz. İlave yaptıklarımız oluyor onları da anlatıyoruz. Halkımız nezdinde bu kabul görüyor” diye konuştu.

HER GÖREVE HAZIRIZ

Adaylık durumu ile ilgili de konuşan Genç, “Gerek teşkilatımız, gerek Genel Merkezimiz istişare ile bir karar verecek. O karar neyse partimizin vereceği karar doğrultusunda her göreve hazırız. Dün de hazırdık, bugün de hazırız. O nedenle bekleyip görelim, Mevlam neyler, neylerse güzel eyler” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap