SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten 28 Mayıs değerlendirmesi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten 28 Mayıs değerlendirmesi

30 Mayıs 2023 Salı - 11:06




Genç, “Aziz milletimiz yine aynı sevgi ve destekle sandıkta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı seçerek, emaneti 5 yıl daha ehline teslim etti” dedi





Editör: Barışcan ATMACA

Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren bütün Trabzonlulara teşekkür etti.  Açıklamalarında Türkiye’nin tarihi bir seçimi daha geride bıraktığını kaydeden Genç, “14 Mayıs’ta hem AK Partimiz hem de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan halkımızın teveccühünü ve takdirini tekraren kazanarak birinci oldular. Lâkin sistem gereği Cumhurbaşkanlığı için 28 Mayıs günü tekrar sandığa gittik” diye konuştu.

TRABZON FARKINI GÖSTERDİ

Genç, “Aziz milletimiz yine aynı sevgi ve destekle sandıkta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek, emaneti 5 yıl daha ehline teslim ettiler. Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesine ciddi bir oy oranı ile katkı sunan Trabzon’daki ve özellikle Ortahisar’daki hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Trabzon her seçimde olduğu gibi bu seçimde de farkını bir kez daha göstermiştir. Cumhur İttifakı'nın ilkeleri çerçevesinde, birlik ve beraberlik içinde Türkiye Yüzyılı’nı birlikte yazmaya devam edeceğiz ” dedi.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap