SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon’a ‘Kent Lokantası ve Emekliler’ ile ilgili müjdesini verdi!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon’a ‘Kent Lokantası ve Emekliler’ ile ilgili müjdesini verdi!

12 Nisan 2024 Cuma - 15:05




İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Trabzon'u ziyarette bulundu.





Ekrem İmamoğlu bugün Trabzon Ortahisar Belediyesi'ni ziyaret etti.

İlk olarak, Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'yı makamında ziyaret eden İmamoğlu, burada Kaya'yı tebrik etti.

Daha sonra İmamoğlu, Ahmet Kaya ile birlikte Ortahisar'da düzenlenecek olan miting alanına çıkarak halka seslendi.

İlk konuşmayı Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya yaptı.

CHP Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, "Hemşerilerim bayramınızı kutluyorum. 3 bayramı bir arada yaşadığımız güzel günlerdeyiz. Ramazan Bayramımız, Trabzonlu hemşerilerimizin desteğiyle Ortahisar Belediye’sini kazandık arkadaşlar. Sizlerin emeği sayesindedir bu başarı. 3. Bayramımız bu topraklarda doğup büyüyen aramızdan birisi İstanbul’da bizi gururla onurla temsil edeyen başkanımız İmamoğlu Bugün aramızda. Kıymetli başkanımız aramızda kendisine ve eşine hoş geldin diyorum. Ekrem İmamoğlu İstanbul’da yaptığı çalışmalarla Trabzon’un gururu oldu bizi hiç mahçup etmedi. Bütün arkadaşlarımızla kimin ne derdi varsa onu çözme gayretinde olacağız.  Trabzon’da kent lokantası için ilk uygulamak için yer bakıyoruz arkadaşlar. Kent lokantası hizmetlerimizden birisi olacak. Emeklerimize verdiğimiz söz vardı arkadaşlarıyla oturup 1.5 TL’ye çay içeceği mekan vardı. Bunu da yapacağız. Emeklilerimiz bugün çok büyük sıkıntı içindeler. Arkadaşlarıyla çay içecek takatları yok. Bütün sözlerimizi yerine getireceğiz. Tutamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Halkçı belediyeciliği yardımlaşmayı güler yüzlü belediyeciliği kapısı açık belediyeciliği göreceksiniz. Kapalı kapıları görmeyeceksiniz. Bu kapıları sonuna kadar milletimize açacağım. Biz yola çıkarken demiştik, biz Mustafa Kemal Atatürk’ün yol arkadaşları olarak. Millete efendilik yoktur millete hizmet vardır demiştik. Bir örnek almayacağız örnek olacağız demiştik. Vatanını çok seven insanlar olarak görevini en iyi yapma gayretinde olacağız. İBB Başkanımız İmamoğlu ve eşini kürsüye davet edeceğim." ifadelerini kullandı.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap