SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Örs'ten "Efsane Vali" mesajı

Örs'ten "Efsane Vali" mesajı

08 Eylül 2019 Pazar - 13:48




İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Trabzonlu Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nu ölümünün yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.





İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, açıklamasında: "Hayatı boyunca demokrasinin, hak ve adaletin yanında duran; vatan ve millet sevdalısı; Trabzon Köprübaşılı hemşehrimiz, büyüğümüz merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nu vefatının 16. yılında ve rahmetle anıyorum. Kendisi; duruşu, karakteri, iş ahlakı ve hizmetleriyle gönüllerde iz bırakan, Devlet-Millet birliğinin sembol ismi ve her yönüyle örnek bir devlet adamıydı. Recep Yazıcıoğlu, her zaman vatandaşların bütün sorunlarıyla yakından ilgilenmiş, görev yaptığı her şehrin kalkınmasına yönelik büyük katkılar sağlamıştır. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs ayrıca sosyal medya hesaplarından "Trabzon Köprübaşı’nda doğdu. Devletin şefkatini, milletin sevgisiyle buluşturan önder,  Vali Recep Yazıcıoğlu'nu vefatının 16. yılında saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhu Şad, Mekanı Cennet olsun..." şeklinde paylaşım yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap