SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Op. Dr. Ayhan Çağılcı: Hastanemizi daha ileriye taşıyacağız

Op. Dr. Ayhan Çağılcı: Hastanemizi daha ileriye taşıyacağız

03 Kasım 2022 Perşembe - 11:11




Özel 7M Hastanesi'nde "Sağlıkta marka olma yolunda yeni bir dönem..."





Özel 7M Hastanesi; Plastik Cerrah Op. Dr. Ömer Ambarcıoğlu, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Evren Akmut, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Erol Yıldırım ve Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Erol Öztürk' ün ortaklık yapısına katılımıyla gücüne güç katmaya devam ediyor.

Son yapılan yönetim kurulu toplantısında konuşan Özel 7M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ayhan Çağılcı, "Yönetim olarak 2023 yılı ve sonraki döneminde hastanemizin marka değeri oluşmasında daha ileri bir seviyeye gelebilmek için çalışmalarımıza son hız devam ediyoruz. Yönetim kadromuza kattığımız yeni doktorlarımızın topluma vermiş oldukları hizmetler düşünüldüğünde, bu ortaklığın hastanemize, şehrimize ve bölgemize çok değer katacağına inanıyoruz. Bu bağlamda kendilerine bize olan güvenlerinden dolayı teşekkür ediyor, bu yolda birlikte yürümekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap