SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Önce sevk sonra firar

Önce sevk sonra firar

28 Eylül 2018 Cuma - 15:43




Onlarca suçlu kaçış için hastaneleri mesken tuttu





Trabzon’da hapis yatan mahkumların firar planı şok etkisi yarattı. Kaldıkları cezaevlerinden hasta oldukları gerekçesiyle hastaneye sevk isteyen bazı mahkumların tedavi sırasında firar ettikleri ortaya çıktı. Trabzon’da bugüne kadar onlarca mahkumun bu yolla kaçtığı belirtildi

HASTALIK BAHANE

■ Trabzon Bahçecik veya Beşikdüzü cezaevlerinde kalan bazı mahkumlar hasta oldukları gerekçesiyle önce cezaevi revirine çıkıyor. Revir doktorları ise gerekli görüldüğü takdirde mahkumları hastalığa bağlı olarak kentteki çeşitli hastanelere sevk ederek tedavi altına alınmalarını sağlıyor. 

PLAN HAZIRLANIYOR

■ Cezaevi gardiyanları ile hastaneye gönderilen mahkumlar tedavi süreçleri devam ederken bu kez kaçış planını hazırlıyor. Mahkumlar ‘lavaboya...’ ya da ‘film çekilmeye gidiyorum’ bahanesiyle gardiyanların bir anlık dalgınlığından faydalanarak firar ediyor. Şu ana kadar Trabzon’dan onlarca hastanın kaçtığı belirtildi.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap