SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ömer Yıldız, Ne yüz yüze sınav Ne de böyle bir karar var!

Ömer Yıldız, Ne yüz yüze sınav Ne de böyle bir karar var!

15 Ocak 2021 Cuma - 09:22




Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, kamuoyuna servis edilen yüz yüze sınav kararının doğru olmadığını ifade ederek, iyi niyetli olmayan insanlar tarafından algı operasyonu yapıldığını öne sürdü.





Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, gazetemizi ziyaret ederek hem yeni yıl tebriğini iletti hem de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Başkan Yıldız, aynı zamanda kamuoyunu meşgul eden aslı olmayan spekülasyonlara da açıklık getirdi.

Avrasya Üniversitesi’nin yüz yüze eğitim ve sınav kararı almış gibi lanse edilip linç edilmesinin kasıtlı bir algı operasyonu olduğuna dikkat çeken Başkan Yıldız, “İyi niyetli olmayan insanlar tarafından gündeme getiriliyor bu konular. Üniversite senatosu eğitim döneminin başında toplandı ve yüz yüze eğitimin bu şartlar altında olamayacağını bu nedenle uzaktan eğitim yapılacağı kararını aldı. Sınavları da 2021Ocak ayında yapalım kararı alındı. Geçen süre içerisinde şartlar olgunlaşmadığı için 25 Ocakta yapılması planlanan sınavlar yeniden ertelendi. 15 Şubattan sonra yeniden bir planlama yapma kararı aldılar. Ortada ne sınav var, ne yüz yüze eğitim ya da sınav var. Ortada yüz yüze sınav tarihi yokken bazı odaklar olayı amacından saptırmış işi şova dökmüştür. Bizim öğrencimizi bizden daha çok düşünen olmasın” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap