SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ömer Dayı, "Bu şehre ihanet ediliyor"

Ömer Dayı, "Bu şehre ihanet ediliyor"

31 Mayıs 2022 Salı - 12:19




Trabzon’un bir türlü bitirilemeyen altyapı çalışmalarına tepki sesleri yükseldi. Bu şehre ihanet edildiğini belirten CHP’li Ömer Dayı, “Biraz sabır dediler, vatandaşın sabır taşını çatlattılar” dedi





Trabzon’da bir türlü bitirilemeyen altyapı çalışmaları vatandaşı ve esnafı oldukça mağdur etmekte. Belirtilen tarihte bitirilmeyen ve şehrin hemen hemen her sokağında delik deşik olan yollar yüzünden kent insanı isyanın eşiğine geldi. Üstelik yeni yapılan yolların dahi tekrardan kırılması kafalarda birçok soru işareti oluşturuyor. Ya bilerek yapılıyor ya da gelecek seçimlerde oy alabilmek adına kendilerini çalışıyormuş gibi gösteriyorlar. Her durumda da mağdur olan yine bizim insanımız oluyor. Hele hele öyle mahalleler var ki yıllardır asfalt yüzü görmemiş. Biz de bu güzel şehrimizin bu büyük sorunlarını hem vatandaşa hem de siyasilere sorduk.

BİTİRİN ARTIK

Şehrin bu hale gelmesinin iş bilmezlikten kaynaklandığını belirten ismini vermek istemeyen bir vatandaş, “Yaklaşık üç yıldır kazıyorlar ama geri kapama diye bir olayları yok. Hem olsa bile yeni kapattıkları yerleri tekrar kazıyorlar. Bu iş bilmezlik değil de nedir? Vatandaş olarak tabii ki altyapı çalışmalarına da şehirde yapılan çalışmalara da karşı değiliz. Fakat bunlar durumu öyle bir hale getirdi ki; ‘Mübarekler yapmayın, bırakın gidin, istemiyoruz hiçbir şey’ der olduk. Bir de her gelen başkan şehre illaki kazma vuruyor. Madem düzgün yapıyorsunuz neden her gelen bir diğerinin yaptığını düzeltiyor. Bitirin artık şu çalışmaları da biz de rahat bir nefes alalım” dedi.

HER TARAF KÖSTEBEK HALİNDE

Şehirde yaşanan mağduriyete tepki gösteren CHP Ortahisar Meclis Üyesi Ömer Dayı ise, “Biz altyapı çalışmalarına karşı değiliz. Hizmetin muhalefeti olmaz ama Başkan Murat Zorluoğlu çalışmalar başlamadan önce ‘biraz sabır’ demişti. Şu an vatandaşın sabır taşı çatladı. Bu çalışmalar takip edilmiyor. Plansız iş yapıyorlar ve bu plansızlık da halkı sıkıntıya sokuyor. Maalesef Trabzon’un her tarafı köstebek halinde. Düşünün ilk Beşirli’de başladı ve iki buçuk sene oldu, hala bitirecekler. Bir de şöyle bir şey var, Büyükşehir Ortahisar’a ‘Orası benim bölgem, yerime asfalt dökemezsin’ diyor. Böyle bir saçmalık var mı? Yani kısacası bu şehre ihanet ediyorlar” şeklinde konuştu.

HABER: EMİN SARAÇ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap