SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Öğrencileri vurmayın!

Öğrencileri vurmayın!

30 Temmuz 2018 Pazartesi - 14:51




Milyonlarca üniversite öğrencisi 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı için önümüzde ki günlerde tercih yapmaya hazırlanıyor.





2018-2019 Eğitim öğretim yılı için milyonlarca öğrenci önümüzde ki günlerde tercihlerini yapacak. Ancak Trabzon ve Gümüşhane’de kiralık daire fiyatları dudak uçuklattı. İnşaat ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan daire sahiplerini vicdanlı olmaya davet etti.

ÇOK PAHALI KENT

Milyonlarca üniversite öğrencisi 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı için önümüzde ki günlerde tercih yapmaya hazırlanıyor. Öğrencilerin tercih yaparken en çok dikkat ettiği hususlar ise kafaları karıştırdı. Çünkü öğrenciler okulun kalitesinden çok üniversitenin bulunduğu ildeki sosyal yaşam alanlarına ve pahalılık durumlarına bakıyor.

FARKLI FİYATLAR

Bu bakımdan Trabzon ve Gümüşhane’de öğrencilerin barınacağı özel yurtlar, apart evler ve kiralık daire fiyatları dudak uçuklatıyor. Üniversitelere yakın olan daireler ailelere kiraya verilmezken öğrenciler için ayırtıldığı belirtildi. Bir dairenin fiyatı 750 iken öğrencilere ise bin 500 ile 2 bin lira arasında değişiyor.


HEPİMİZ ANNE BABAYIZ

Trabzon İnşaat ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan ise, “Arap turizminden dolayı maalesef ev fiyatları uçuk durumda. Hepimiz anne babayız. Hepimizin çocukları var. Bu öğrencileri kelle başı olarak hesaplamamak lazım biraz vicdanlı olmalıyız. Öğrenci buradan ne kadar memnun ayrılırsa şehrimize o kadar katkısı olur” dedi.

Haber: Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap