SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Mutlulukları göz kamaştırdı

Mutlulukları göz kamaştırdı

12 Temmuz 2021 Pazartesi - 12:17




Karadeniz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Furkan Yiğit dünya evine girdi. Saliha Nur Azak ile hayatını birleştiren Yiğit’i bu mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı.





Trabzon’un sevilen ailelerinden Fatma-Şenol Yiğit’in oğulları Karadeniz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü  Furkan Yiğit ile Hanife-N.Kemal Azak’ın kızları Saliha Nur Azak Novotel bahçesinde kıyılan nikahla ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dediler.
 
Genç çiftin nikah şahitliklerini ise İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan, Karadeniz Gazetesi Genel Yayın Müdürü Asım Kemal Güner e Taka Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut  yaptı.  

TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER

Çok sayıda davetlinin katıldığı nikahta genç çift ilk danslarını alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi. Sevenleriyle birlikte fotoğraf çektiren Saliha Nur ve Furkan ‘hayırlı olsun’ tebriklerini de kabul ettiler
Bizde genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap