SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Mutlulukları göz kamaştırdı

Mutlulukları göz kamaştırdı

25 Haziran 2021 Cuma - 10:36




Mesai arkadaşımız Erol Taşkın hayatını Merve İskender ile birleştirdi





Meslektaşımız ve mesai arkadaşımız Erol Taşkın, mutluluğu Merve İskender’de buldu. Genç çift bir ömrü birlikte geçirmek için ‘evet’ dedi.

Trabzon Basının emekçilerinden, Karadeniz Gazetesi Ailesinin çalışkan isimlerinden Erol Taşkın dünya evine girdi. Nebahat Abdulkadir Taşkın çiftinin oğlu Erol ile Nurşen Ahmet İskender çiftinin kızları Merve kıydıkları nikahta ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dediler. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevenleri de yalnız bırakmadı. Pandemi gölgesinde gerçekleşen nikahta çiftin mutluluğu görülmeye değerdi.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER

Çok sayıda davetlinin katıldığı nikahta genç çift ilk danslarını alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi. Sevenleriyle birlikte fotoğraf çektiren Merve ve Erol ‘hayırlı olsun’ tebriklerini de kabul ettiler. İskender ve Taşkın ailelerinin oldukça heyecanlı ve mutlu olduğu bu günde eğlenceli anlar da yaşandı. Bizde genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap