SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Mutfakta ders var!

Mutfakta ders var!

16 Şubat 2018 Cuma - 10:18




Güvenlik gerekçesiyle Bilim ve Sanat Merkezi’ne taşınacak olan Kaledibi İlköğretim Okulu öğrencilerinin, velileri yeni binanın eskisinden daha tehlike





GEREKÇE GÜVENLİK

■ Çevre ve Şehircilik Trabzon İl Müdürlüğü, Yalı Mahallesi’ndeki Kaledibi İlköğretim Okulu’nun tarihi binasında öğrencilerin güvenliği adına kolonların güçlendirilmesi için rapor hazırladı. Rapor uyarınca okulun 1. 2. ve 4. sınıflarında okuyan yaklaşık 200 öğrencinin tadilat süresince Hızırbey Mahallesi’ndeki Bilim ve Sanat Merkezi’ne taşınması kararlaştırıldı.

DAHA TEHLİKELİ

■ Veliler ise yeni okul binasını gördüklerinde şaşkınlık yaşadı. Çocukların güvenlik gerekçesiyle sevk edildikleri binanın, onlar için daha tehlikeli olduğunu savunan veliler, “Mutfaklı sınıflar, bahçede konteyner tuvalet var ve sınıflar tıkış tıkış, kenarlara sandalyeler atılmış. Kazan dairesinin yanında ise sınıf var” diyerek daha elverişli bir okul binası talep ettiler.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, çocuklar için tehlike arz eden bir ortamın kesinlikle olmadığını, binanın daha önceden de okul olarak kullanıldığını kaydetti.


Meryem Akgün

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap