SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Mustafa Şen: Cumhurbaşkanımız bizden 2 rekor istedi

Mustafa Şen: Cumhurbaşkanımız bizden 2 rekor istedi

17 Şubat 2024 Cumartesi - 17:13




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler öncesi Trabzon’da miting düzenledi. Erdoğan’ı görmek isteyen binlerce vatandaş, miting alanına akın etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen konuştu.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler öncesi Trabzon’da miting düzenledi. Erdoğan’ı görmek isteyen binlerce vatandaş, miting alanına akın etti. 

Miting öncesinde ilk olarak AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, ardından ise AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç konuştu. 

Genç’in ardından da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu konuştu. Uraloğlu’nun ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri konuştu. 

Ömer İleri’nin ardından ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen konuştu. 

Şen, özetle şu ifadeleri kullandı: 


Geçen seçim, yine bu meydanda bir birimize bir söz söyledik. Dedik ki, “Uşaklar bu maçı alacağız” O maçı aldık. Şimdi sıra bu maçta.. 

40 gün sonra bir maç daha var. Büyük bir maç. Bu maçı da alacak mıyız? Söz mü? Kadınlar söz verdi ya o iş bitmiştir. 

Bu sözü tutacağız inşallah. 

Bizden 2 tane rekor istiyor. Bütün Belediyeleri alacaksınız. Yani Trabzon 19 – 0 olacak. 19 – 0 rekoruna söz veriyor muyuz? 18 İlçe bir Büyükşehir… 

Oy arttırarak seçim kazanmaktan bahsetmiyorum dedi bana. Oyda da rekor kıracaksınız dedi. 

Oyda da rekor kırıyor muyuz? 

2 tane rekor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap