SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Mustafa Bıyık; ''Halkın parasını heba edemem!''

Mustafa Bıyık; ''Halkın parasını heba edemem!''

Karadeniz Özel

08 Ağustos 2019 Perşembe - 13:58




İYİ Partili Belediye Başkanı Bıyık, ilçesinin sorunlarını çözmeye odaklandıklarını ifade ederek, “Kavgacı değil barışçıl bir yönetim benimsedik. Yomralı’nın hakkını yedirmeyen bir anlayış oluşturduk” dedi





// Karadeniz Özel // Furkan YİĞİT // Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Karadeniz Gazetesi’ni ziyaret etti. Bıyık, Yomra’nın en önemli sorunlarından birinin altyapı olduğunu ifade ederek, “Yomra’ya sosyal alanla lazım ancak alt yapı sorununu çözmeden üst yapıya başlayıp, halkımın parasını heba edemem” ifadelerini kullandı

MURAT BEY İLETİŞİME AÇIK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile birlikte iyi bir iletişim kurduklarının da altını çizen Bıyık, “Murat beyin iletişime açık olması şehrimiz için büyük bir şanstır. Kendisine zaman tanınması gerektiğini düşünüyorum, faydalı işler yapacağına inanıyorum” diye konuştu.




MİLLETİMİZİN BELEDİYESİ

Geçmişle değil gelecekle meşgul olduğunu belirten Bıyık, “Kavga ile ideolojik tartışmalarla zaman harcayamam. Bir kişiyi dahi ötekileştirmeden hizmet yapmaya çalışıyorum. Bu konuda çaba harcıyoruz. Her zaman dürüst olacağız, milletimizin belediyesine sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.




PARK YAPIP TESLİM ETSİN

Avrasya Üniversitesi’yle belediye arasında yaşanan arazi sorunuyla ilgili de konuşan Bıyık, “Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız, Yomra halkına teşekkür edip, araziyi park halinde milletimize teslim etmesini bekliyorum” ifadelerini kullandı.





 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap