SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Murat Zorluoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü!

Murat Zorluoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü!

23 Haziran 2021 Çarşamba - 16:46




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.





Türkiye’de ki Büyükşehir Belediyelerinin ve diğer belediyelerin sorunları ile ilgili Ankara’da gerçekleştirilen toplantılar serisi sonrasında belediyeler adına başkanlar tarafından yetki verilen ve sözcü olması istenilen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

Cumhurbaşkanlığı külliyesinde toplantı salonunda yapılan görüşmede Başkan Zorluoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a; “Özellikle pandemi döneminde gelen taleplerin karşılanması noktasında yaşadıkları sıkıntılar”, “Merkezi idareden gelen ekstra iş yükü”, “Büyükşehir Belediyelerinde kişi başına düşen gelirin adaletli paylaştırılması” konularıyla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. 

Yapılan görüşmeyle ilgili 61saat’e konuşan Başkan Zorluoğlu, “Zaten Cumhurbaşkanımızın, bilgi sahibi olduğu bu konuların, pandemi nedeniyle öncelikli başlıklar arasına alınması için sayın Cumhurbaşkanımıza bir sunum gerçekleştirdim. 

Gerçekten yerel yönetime büyük önem veren bir Cumhurbaşkanımız var. 

Gerek kişi başına düşen gelirin dağıtımında ki adaletsizlik, pandemi döneminde artan talepler, sadece yerel yönetimlerden değil merkezi idarelerden de belediyelere gelen iş yükü ve talepler, belediyelerin kaynak ihtiyacını arttırmıştır. 

Biz de belediyelerin daha fazla kaynak elde etmesi hususlarını sayın Cumhurbaşkanımıza aktardık. Bizleri kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Dileriz tüm belediyelerimiz adına kısa zamanda yeni gelişmeler, olumlu sonuçlar ortaya çıkar” dedi. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap