SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Murat Gedikli: Benden yetkiyi ancak Genel merkez alır!

Murat Gedikli: Benden yetkiyi ancak Genel merkez alır!

Karadeniz Özel

07 Ocak 2023 Cumartesi - 09:56




MHP Trabzon İl Başkanı Ayar tarafından görevden alındığı iddia edilen Ortahisar ilçe Başkanı Gedikli, “Burası MHP’dir. Bize yetkiyi verecek olan da yetkiyi alacak olan da hareketimizin merkezidir” dedi.





GEDİKLİ DEDİ Kİ…

MHP’de görevden alma krizi patlak verdi. MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar’ın, 6 yıldır MHP Ortahisar İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Murat Gedikli’yi görevden aldığı öne sürüldü. İddiaların ardından Karadeniz’e konuşan Başkan Gedikli, çarpıcı açıklamalar yaptı.

BURASI MHP’DİR!..

Gedikli, “6 yıldır da Ortahisar ilçe başkanıyım. Bugüne kadar hiçbir teşkilat başkanımız dedikodu ile beraber alınıp, dedikodu ile göreve getirilmezdi. Burası MHP’dir. Bize yetkiyi verecek olan da yetkiyi alacak olan da hareketimizin merkezi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’dir” dedi.

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Başkan Gedikli, “10 yıldan bu yana teşkilatımızın her kademesine görev aldık. ,Şuan ben, yönetim kurulum ve 86 mahalle başkanım ile beraber görevimin başındayım. Her daim ne olursa olsun liderimin ve genel merkezimin emrinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ANKARA DÖNÜŞÜ!..

Öte yandan MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar’ın dün Ankara’ya gittiği ve genel merkeze il başkanları toplantısına katılacağı öğrenildi. Ayar, görevden alma söylentilerine ilişkin Ankara dönüşü konuşacağını  ifade etti.

Furkan YİĞİT

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap