SON DAKİKA
SON DAKİKA


Erkan Kandemir belki de duymadı!
14.11.2023

Diyorlar ki AK Parti il başkanı için böyle manşetler attınız.


Evet, biz de bize diyenlere diyoruz ki attığımız manşetlerin hangisinde bir sıkıntı vardı?


Hangisi yanlıştı veya yalandı? Diyenlerin hiçbirinden cevap yok.


Bu kez diyorlar ki attığınız manşetlere rağmen bakıyor ve takip ediyoruz AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu hala görevinin başında duruyor.


Bu kez bunu diyenlere bizler şöyle cevap veriyoruz:

 

Biz ne yapabiliriz ki Sayın Mumcu’ya?


Bizim yetkimiz veya uhdemizde mi Sezgin Mumcu’yu görevden almak?


Sonra bizim sorunumuz da değil bu.


Bizim sorunumuz ve sorumluluğumuz, bir il başkanının bir yöneticisine söylenmeyecek sözleri hem de çocuklarının karşısında söylemesini manşetlerimize taşımaktı.


Bizler de üzerimize düşen bu sorumluluğumuzu yerine getirdik.


Bundan sonrası ise AK Parti’nin yetkili ve etkili organlarınındır.


Daha doğrusu Erkan Kandemir’indir.


Gereğini başta Kandemir olmak üzere yetkili organlar yapmalıdır ama yapmadılar ya da birileri yapılmasına müsaade etmedi.


Veya AK Parti’nin yetkili organları, dolayısıyla Erkan Kandemir, Mumcu’nun söylemlerine pek itibar etmemiş olacaklar ki, Mumcu’yu hala o koltukta tutmaya devam ediyorlar.


Buradan açık seçik yazıyorum...


Böyle bir olay bir başka partide olmuş olsaydı var ya...


Maalesef vardan ötesini yazmak istemiyorum...


AK Parti Trabzon teşkilatları ve Trabzon’a yön veren her kimlerse, yatsın kalksınlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dua etsinler.


Ve dualarını da şöyle yapsınlar:


“Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun, bu kadar hata yapmamıza karşın, birbirimizin altını bu kadar oymamıza rağmen Cumhurbaşkanımız sayesinde milletvekillikleri ve belediye başkanlıklarını alıyoruz.” Hadi birisi çıksın bunun yalan olduğunu bizlere anlatsın.


SEN NEYMİŞSİN BE ABİ?


Mazhar Fuat Özkan’ı MFÖ yapan “Peki peki anladık sen neymişsin be abi” şarkısıdır. 


Uyarlarsak siyasete “Sen neymişsin be Mumcu” dersek herhalde fazla abartmamış oluruz. 


Hani ya büyüklerimiz derler ya “Sessiz durandan, sesini çıkartmayandan, yere bakandan korkacaksınız” diye.


Yemin billah ediyorum,AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu’dan korkulur! Bu kadar sesisiz sakin durmasının altında ne dereler akıtıyor. Mumcu’ya baktığınızda, Mumcu’yu “Sesiz sakin” etrafına bakmayan, etrafıyla ilgilenmeyen, ayıp olur diye nefes dahi almayan bir kişilik görüp tanırsınız kendisini, ne yalan söyleyeyim ben dışarıdan şahsen öyle görüyorum Sezgin Başkanı. 


Ha yeri gelmişken hemen belirteyim, Sezgin Mumcu’nun yaptığı ulvi işine ve siyasetin dışındaki kişiliğine bir şey deme gibi ne hakkımız olur ne de haddimiz.


Açıkçası bizler Sezgin Mumcu’nun siyasi kimliğiyle meşgulüz. Bakın Sezgin Mumcu ve siyasette kulaç ve adım attığı ekibi için neler söyleniyor?

Mumcu’nun ekibi dedik ya. Sakın ekipleri karıştırmayın, bizler Mumcu’nun ameliyat ekibini değil siyasi ekibini kastediyoruz. Herkesin malumu ekibin başını milletvekili Mustafa Şen çekiyor.


Bu ekip için siyasi kulisleri bırakın, artık bu iş kulis olma dışına çıktı, söylentiler, söylenenler öyle bir hale geldi ki, bu ikili ve bu ikiliye destek olan güruh Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in tekrar belediye başkanı adayı olmalarına sıcak bakmıyorlarmış. Yani Zorluoğlu ve Genç’i istemiyorlarmış! Bakın buradan açık seçik yazıyorum. Bu şehir ne Şen’i ne de Mumcu’yu tanır.


Bu şehrin her sokağında, her caddesinde, her mahallesinde, her köyünde, her ilçesinde gidiniz dolaşınız (Özellikle Şen ve Mumcu dolaşsın) o yetmedi, bir de gittiğiniz yerlerde sorun, alacak olduğunuz cevabı sizler söylemezsiniz ama ben sizlerin yerine söyleyeyim, hepsinde Ahmet Metin Genç’in önemli bir karşılığı olduğunu görürsünüz.


Mumcu ve Şen’e sesleniyorum, hadi çıkın sorun “Trabzon şehrinin en önemli siyasi figürü kim?” diye. İnanın alacağınız cevap net Ahmet Metin Genç olur.


Bu, bu kadar nettir. Murat Zorluoğlu’na gelince,


Trabzon’un her karış toprağı için neler yaptığı, hangi yatırımlara imza attığı da karne olarak ortadadır.


Yaptıklarını kim veya kimler inkar edebilir?


Siz kalkmışsınız bu iki isim başkan olmamalı diyorsunuz.


Peki size göre kim olmalı?


Sorarım size, soru biraz zor olacak ama siz evet ikiniz Trabzon’un neresinde varsınız?Mazhar Fuat Özkan’ı MFÖ yapan “Peki peki anladık sen neymişsin be abi” şarkısıdır.


Uyarlarsak siyasete “Sen neymişsin be Mumcu” dersek herhalde fazla abartmamış oluruz.


Hani ya büyüklerimiz derler ya Sessiz durandan, sesini çıkartmayandan, yere bakandan korkacaksınız” diye.


Yemin billah ediyorum, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu’dan korkulur!


Bu kadar sesissiz sakin durmasının altında ne dereler akıtıyor.


Mumcu’ya baktığınızda, Mumcu’yu “Sesiz sakin” etrafına bakmayan, etrafıyla ilgilenmeyen, ayıp olur diye nefes dahi almayan bir kişilik görüp tanırsınız kendisini, ne yalan söyleyeyim ben dışarıdan şahsen öyle görüyorum Sezgin Başkanı. Ha yeri gelmişken hemen belirteyim, Sezgin Mumcu’nun yaptığı ulvi işine ve siyasetin dışındaki kişiliğine bir şey deme gibi ne hakkımız olur ne de haddimiz.


Açıkçası bizler Sezgin Mumcu’nun siyasi kimliğiyle meşgulüz.


Bakın Sezgin Mumcu ve siyasette kulaç ve adım attığı ekibi için neler söyleniyor?


Mumcu’nun ekibi dedik ya. Sakın ekipleri karıştırmayın, bizler Mumcu’nun ameliyat ekibini değil siyasi ekibini kastediyoruz. Herkesin malumu ekibin başını milletvekili Mustafa Şen çekiyor.


Bu ekip için siyasi kulisleri bırakın, artık bu iş kulis olma dışına çıktı, söylentiler, söylenenler öyle bir hale geldi ki, bu ikili ve bu ikiliye destek olan güruh Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in tekrar belediye başkanı adayı olmalarına sıcak bakmıyorlarmış.


Yani Zorluoğlu ve Genç’i istemiyorlarmış! Bakın buradan açık seçik yazıyorum. Bu şehir ne Şen’i ne de Mumcu’yu tanır.


Bu şehrin her sokağında, her caddesinde, her mahallesinde, her k.yünde, her ilçesinde gidiniz dolaşınız (Özellikle Şen ve Mumcu dolaşsın) o yetmedi, bir de gittiğiniz yerlerde sorun, alacak olduğunuz cevabı sizler söylemezsiniz ama ben sizlerin yerine söyleyeyim, hepsinde Ahmet Metin Genç’in önemli bir karşılığı olduğunu görürsünüz. Mumcu ve Şen’e sesleniyorum, hadi çıkın sorun “Trabzon şehrinin

en önemli siyasi figürü kim?” diye. İnanın alacağınız cevap net Ahmet Metin Genç olur.


Bu, bu kadar nettir.


Murat Zorluoğlu’na gelince, Trabzon’un her karış toprağı için neler yaptığı, hangi yatırımlara imza attığı da karne olarak ortadadır.

Yaptıklarını kim veya kimler inkar edebilir?


Siz kalkmışsınız bu iki isim başkan olmamalı diyorsunuz.


Peki size göre kim olmalı?


Sorarım size, soru biraz zor olacak ama siz evet ikiniz Trabzon’un neresinde varsınız?


© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap