SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Milli mücadeleyi ve Atatürk'ü yok sayanın Türklüğünden şüphe ederiz!

Milli mücadeleyi ve Atatürk'ü yok sayanın Türklüğünden şüphe ederiz!

20 Mayıs 2020 Çarşamba - 11:45




Trabzonlu Doktor Ahmet Zengin, sosyal medya hesabından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için “Buna bayram diyen din düşmanı zihniyeti kınıyorum” paylaşımı yaptı. Tepkiler çığ gibi büyüdü...





Ortahisar Belediye Meclisinin CHP’li üyesi Cüneyt Zorlu, mübarek kandil gününe ve 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik Spor Bayramı’na gölge düşüren şok bir paylaşıma
dikkat çekti. Meclis üyesi Zorlu, sosyal medya hesabında arkadaşı olan Çaykara Dernekpazarı Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı aynı zamanda Onkoloji Uzmanı Dr. Ahmet Zengin’in akıllara durgunluk veren paylaşımında ‘Buna bayram diyen şahsiyetsiz din düşmanı zihniyeti kınıyorum’ dediğini iddia etti.

PAYLAŞIMLARI İLK DEĞİL

Zorlu, Zengin’in Atatürk’e hakaret eden paylaşımlarının ilk olmadığını öne sürerek, “Daha önce de Cumhuriyet’e, laikliğe, Ulu Önder Atatürk’e sosyal medya üzerinden dil uzatan bu şahıs, önce vatansever olarak, sonra devletine milletine bağlı Atatürk sevdalıları olan bizleri derinden üzmüştür. Ne yazık ki hem onkoloji uzmanlığı yapmakta hem de milli değerlere ve Atatürk’e bağlılığı ile bilinen Çaykara ile Dernekpazarlılar Derneğinin başkanlığını yapmaktadır. Bulunduğu makam ve pozisyonu borçlu olduğu Mustafa Kemal Atatürk’e İngiliz ajanı benzetmesini yapacak kadar da aymazdır. Mübarek Kadir Gecesi ve 19 Mayıs Bayramı’nın çok güzel tesadüf olarak bir araya geldiği bugüne atıfta bulunan bu şahıs sosyal medya hesabından ‘Buna bayram diyen şahsiyetsiz din düşmanı zihniyeti kınıyorum’ diyerek milyonlarca Türk ve Atatürk sevdalısına hakaret etmiştir. Bu şahsiyeti şehrimiz tanısın ve ilgili kurumlar gereğini yapsın. Aynı zamanda kendisinin dernek başkanlığından da istifa etmesini istiyorum” açıklamasını yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap