SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Milletvekili Adayı Tarım, Karadeniz’e konuştu: Biz ankette değil sandıktan çıkarız

Milletvekili Adayı Tarım, Karadeniz’e konuştu: Biz ankette değil sandıktan çıkarız

03 Mayıs 2023 Çarşamba - 12:30




“MHP anketlerde çıkmaz, sandıktan çıkar” diyerek iddialı açıklamalarda bulunan MHP’li Tarım, 14 Mayıs’ta seçimi Cumur İttifakı’nın kazanacağını söyledi





MHP Trabzon Milletvekili Adayı Bekir Sıtkı Tarım, Karadeniz Gazetesi’ni ziyaret ederek 14 Mayıs genel seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. MHP’nin Türk siyasetindeki ağırlığına dikkat çeken Tarım, “Bazı anket firmaları partimizin oy oranını düşük göstermeye çalıştığını görüyoruz. Şunu bilmeliler ki MHP anketlerde çıkmaz, sandıktan çıkar” ifadelerini kullandı.

6 VEKİL MECLİSE

“Trabzon’da Cumhur İttifakı olarak 6 milletvekili almayı hedefliyoruz” diyen Tarım şöyle konuştu: Şunu gönül rahatlığı ile ifade etmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Trabzon’da en yüksek oy oranı ile yeniden seçeceğiz. Bunun için mücadele ediyoruz. Aynı zamanda Cumhur ittifakının 6 vekilini meclise göndermek en hedefimizdir” dedi.

Haber: Erol TAŞKIN 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap