SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Mesai dışında yangın yasak

Mesai dışında yangın yasak

29 Aralık 2017 Cuma - 08:15




KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nin yatan hasta bölümünün yer aldığı binadaki yangın merdivenlerinin mesai saatleri dışında iptal edilmiş olması ha





BU NASIL ANLAYIŞ?

■ Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hastaların yer aldığı binanın 5. katında Onkoloji, Kalp-Damar ve Fizik tedavisi görülen serviste yangın merdiveni girişinin olduğu bölümün hastane yönetimi tarafından kapatılmış olması isyan ettirdi. Bu uygulamanın hangi anlayışla hayata geçirildiği ise bilinmiyor.

KAPILAR KAPALI

■ Hastanenin 5. katında yer alan yangın merdiveninin geçiş noktası, Fizik-Tedavi hastaları için hazırlanmış tedavi odası olarak hizmet verirken mesai saatleri dışında ise bu odanın kapısının kapalı tutulduğundan olası bir yangın halinde hasta, hasta yakınları ve hastane çalışanlarının binadan tahliyesi imkansız durumda. Bu durum tepkileri de beraberinde getiriyor.

VATANDAŞ İSYANDA


■ Hasta ve hasta yakınları bu duruma isyan ederken, “Zaten insanlar inşaat halindeki Farabi Hastanesi’nde enfeksiyon riski altında tedavi görürken hastane yönetiminin bu uygulaması insana ne kadar değer verildiğinin de göstergesi! Olası bir yangında insanlar buradan nasıl tahliye edilecek? Hastane yönetimi bu sorunu kısa sürede aşmalıdır” denildi.

Selahattin Özcan

KaradenizGazete

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap