SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Meryem Sürmen: ‘’Cumhurbaşkanımızın sözleriyle büyüdü sevgimiz''

Meryem Sürmen: ‘’Cumhurbaşkanımızın sözleriyle büyüdü sevgimiz''

12 Ocak 2021 Salı - 16:28




AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları 6.Olağan il kongresi bugün yapıldı.





Mevcut Başkan Meryem Sürmen'in başkanlığında tek liste ile gidilen AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları 6.Olağan İl Kongresi'ne AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora ve Bahar Ayvazoplu, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Çam, AK Parti Trabzon İl Başkan vekili Hasan Dilekoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve eşi ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen yaptığı açıklamada, ‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kadın siyasetin öznesi dediğinde yüreğimiz büyüdü. Işıl ışıl oldu gözlerimiz. İşte o azimle büyüdü sevgimiz. Trabzon’un her taşını tanımaya gayret ediyoruz. Kapı kapı koşarken anlımızada ter tanelerine ferahlık adı veriyoruz. Anlatacağımız tüm anılar AK Kadın teşkilatı için olacak. Bugün aramız katılacak yeni yönetici arkadaşlarıma Cumhurbaşkanımızın merhametini ve devlet adamlığını dikkate alarak çalışmalarımızda dik durarak ulaşacağız. 22 yaşından bu yana hizmet ettiğim bu AK davada görevim boyunca bilmeden anlamadan kırdığım herkesten haklarını bana helal etmelerini isterim’’ dedi.

ZORLUOĞLU, ‘’AK PARTİ KADINLARINA DEĞER VERMİŞTİR''

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada, ‘’Bugün malum salgın nedeniyle bir süredir ertelediğimiz kongrelerimize Trabzon’da kadın kollarımızın il kongresi ile start veriyoruz. Partimizin 20 yaş gününü kutluyoruz. Bu süre zarfında AK Parti siyasette ve yönetime uygulamada ulusal bölgesel ve kürsel ölçekte rüştünü ispat etmiş. Başarılar tescil edilmiş. Ülke ve Dünya tarihine damga vurmuş partidir. 20 yaşın heyecanı 20 yılın tecrübesiyle kıymetli Cumhurbaşkanımızın önderliğinde milletimize hizmet yolunda devam ediyoruz. 20 yıldır partimize hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bu başarının sırrı nedir? Mesala vesayet ortakların istekleri doğrultusunda değilde milletin taleplerini önceliği olmuştur. Tüm uygulamalarımıza hakkı hakkaniyeti adaletli önceleyen tavrımız yaklaşımımız. Mesala zamanın ruhunu çağın gerekliliğini okuyup yenileyen kabiliyetimiz. Başarıların sırların en önemlisi kadınlara verdiği özel önemdir. Kadınlara ulaşmaya çalışan kadınların gönlüne girebilmeyi başarmış bir parti olmasıdır. Yıl 365 günü ev ev dolaşıp her kadınımıza ulaşmak içni çaba gösteren onlarlar dertelenen ve sevinen siz değerli hanımefendilerin büyük yorgunları neticesinde ulaştık’'



ZORLUOĞLU’NDAN KADIN YAŞAM ALANI MÜJDESİ

Zorluoğlu projelerinden bahsederek başlıca şunları söyledi: ‘’Seçimden önce söz verdiğimiz gibi sadece Trabzon’un merkezine değil 18 ilçemize kaynaklarımızı tahsisi ediyoruz. Hizmetlerimizi Trabzon’un her köşesine adaletli bir şekilde taşımaya devam ediyoruz. Ganita’dan Beşirli’ye oradan Akçaabat’a kadar yeni bir sahil düzenlemesi içni çalışıyoruz. Sanayi sitelerini daha uygun yerlere taşıyarak Değirmendere'yi turizme ve ekonomiye katkı yapacak bir hale getirmeye çalışıyoruz. 2023te tamamen yenilenmiş bir Çömlekçi için uğraşıyoruz. 19 ilçemize yeni yollar tüneller otoparklar yeni otogar ve modern taşıma sistemleri dolmuşlar için gayret ediyoruz. Daha fazla turist almak için turizm alt yapısını güçlendiriyoruz. Trabzon’un tarihi ve doğal güzelliklerini ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Seçim döneminde söz vermiştik. Meryem hanım bilir. Trabzon’umuzda kadınlarımız  için özel yaşam merkezleri yoktu. Trabzon için projemiz büyük oranda tamamlandı. Mart gibi ihalemizi gerçekleştiriyoruz. Burada kursların ve aktivitelerin yapılabileceği aktiviteler. Kreş ve çocuk oyun alanları, kadın danışma birimleri, spor yapılacak alanlar ve yarı olimpik yüzme havuzunu kadınlarımıza özel olarak 2022 yılında hazır olacak''

MİLLETVEKİLİ SALİH CORA, ‘’AK PARTİ KADINLARIN MÜCADELESİ İLE ORTAYA ÇIKMIŞTIR''

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ise, ‘’Çok güzel bir şekilde kongrelerimize devam ediyoruz. Büyük bir heyecan ile ilçe kongrelerimize devam ediyoruz.  AK Parti kadınların mücadelesi ile ortaya çıkmış bir harekettir. Bugün bu günlere gelmişsek onların emeği asla unutulamaz. Kadının fendi, yasakları yendi. Kadınların fena, tabuları yıktı. Kadının fendi, büyük başarıya imza attı. Diyarbakır annelerin mücadelesini gördüğümüzde kadının fendi terörü de yenecektir. Türkiye’nin gelişmesine ve kalkınmasına kadınlarımızla beraber yürüyeceğiz. Bu anlamda son yıllarda özellikle aramızda bir tefrika oluşturmaya çalışıyorlar. AK Partinin etrafında güçlü bir şekilde eyer alan kadına aflarını yıkmak içni bizi birbirimize düşürmeye çalılanlara fırsat vermeyeceğiz'' AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu yaptığı açıklamada, ‘’Trabzon’da kadına siyaseti sevdirdik. Başarılı çalışmalarına daha nicelerine ekleyeceğinden şüphem olmadan Meryem başkanım başarıların daim olsun'' dedi.



GÜNNAR: TRABZON KADIN KOLLARI BAŞKANI OLARAK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMIŞ

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar'da,  "Kadın Kolları deyince, aklıma kapı kapı dolaşıp hatta dolaşırken partimize bir oy daha kazandırmak için ayağını kıran kadın arkadaşlarım geliyor. Ve kapılardan bazen nefretle, edepsizlikle birlikte kovulmalarına rağmen vazgeçmeyip, AK Parti’ye liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ülkemize layık olmak için koşuşturan kadınlarımız geliyor. Kadın Kollarını sonuna kadar destekliyor ve AK Parti’nin en büyük itici gücünün kadınlar olduğunu bütün samimiyetle ifade etmek istiyorum. Kadınlarımızın zor şartlar altında, hem ailesi, hem de cocuklarıyla bir de işiyle ilgilenip bütün bunları başardığını görmek, onların zoru başardığının en güzel örneğidir. Ana kademede Kadın Kolları Arkadaşlarımızın başkanlığa talip olmalarını arzu ediyorum. Meryem Başkanım, gençlik kollarından beri aktif, dinamik, samimi, heyecanlı ve çalışkan haliyle birlikte dikkatimizi çekmiş. AK Parti’de Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı olarak büyük başarılara imza atmış. Onur duyuyor ve alnımız açık şekilde kendisini destekliyoruz" ifadelerini kullandı. 

BALTA: CESARET VERDİNİZ

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise, "Türkiye’de kadınlarımız vesayetçi anlayışa dur dediler. Veyasfetçilere karşı yiğitlikleri, mertlikleri ile hep önde oldular. Bunları en son 15 Temmuz’da yaşadık Türkiye4de, hem içerde ki düşmanlar, hem de dışardaki düşmanlara karşı her zaman Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dim dik durarak cesaret verdiniz, moral verdiniz. Ben tekrar bütün kadınlarımızın huzurunda saygıyla eğiliyorum. Bizlerde İl Başkanı olduğumuz dönemden itibaren, şu anda milletvekilliğimizde koordinatör olduğumuz bölgelerde bu teşkilatlarda kadınlarımızın olması gerektiğini her zaman söyledik.

BALTA: SÖZDE GENEL BAŞKANI OLMUŞ

Yine yüzde 52’nin üzerinde milletin oylarıyla Cumhurbaşkanı olmuş olan sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, kasetle, kumpasla sözde genel başkanı olmuş insanlara, sözde o insanlara Trabzon’dan bu salondan Ak kadınların verdiği cevabı burada görüyoruz. Onlar her zaman vesayetten, darbelerden beslendiler. Ama milletin oylarıyla seçilmiş olan Cumhurbaşkanımıza dil uzatmaya çalıştılar. Vız gelir, tırıs gider. İnşallah birlik içinde beraberlik içinde kardeşlik içinde kenetlenerek, daha da yelpazeyi açık tutarak, bu davada olmak isteyen insanlara, yerimiz var. Onları da davet ederek, daha güçlü şekilde Cumhur ittifakı olarak 2023’te tekrar Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapacağız. Hizmetlerimize devam edeceğiz.



REVİ: BUGÜN BURADA BENİM KONUŞMAM GEREKİYORDU

AK Parti Trabzon İl Başkanıyken, Artvin Koordinatörü olarak atanan Haydar Revi’de şu şekilde konuştu: “İnşallah, 2023’e de aynı kararlılıkla ve hassasiyet, çalışkanlıkla yolumuza devam ederiz. 7 Haziran seçimleri öncesinde çalışmaya başladığımızda, o zaman teşkilat başkanımız şimdi İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve bütün milletvekillerimizle çalışmaya başladığımızda şunu gördük: 24 saat çok uzun süre. 22 saate varan çalışmalar yaptık. Burada en önemli çalışmalarımızı Kadın Kolarımız yaptı. Meryem Başkanımız ile birlikte çalıştık.  Bayrağı hiç yere düşürmedik. İnşallah bundan sonra da bu görevi devralacak olan kardeşlerim, bayrağı aynı hassasiyetle çalışacak ve yere düşürmeyecekler. Kongre sürecine kadar kıymetli kardeşim Hasan Dilekoğlu çalışmaları sürdürecek. Bugün burada benim konuşmam gerekiyordu, öyle uygun görüldü. Bundan sonra da yine birlikte olacağız. Sonuna kadar birlikte olacağız. Ben bu sürede bizlere destek veren başta kıymetli Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere MKYK, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Genel Merkezimiz, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Seçilmiş Belediye Başkanlarımız ve meclis üyelerimizle büyük ahenk içinde çalışmaları yaptık sürdürüyoruz. Bundan sonra da devam edecek. Pandemi şartlarında tribüne alamadık teşkilat mensuplarımıza. İnşallah önümüzdeki günlerde sıkıntı ortadan kalkar ve yine burada güzel programlar yaparız” Revinin konuşması sonrasında kendisine anı plaketi verildi. 



KADIN KOLLARI BAŞKANI, TRABZON’DAN KONUŞTU, 6 İLDE CANLI OLARAK VERİLDİ

AK Parti Genel Merkez, Kadın Kolları Başkanı Selva Çam, konuştu. Çam’ın konuşması yine Kadın Kolları Kongresi yapılan Çankırı, Erzincan, Gümüşhane, Kilis, Nevşehir ve Uşak’ta canlı olarak verildi. AK Parti kurulduğu günden bugüne büyüyen, gelişen başarıdan başarıya koşan parti. 19 yıldır bu başarılarında, Kadın Kollarımızın, kadınlarımızın emeği, alın teri, duası çok büyük. Sizler eğer taşın altına ellerinizi koymasaydınız, kurulduğu günden bugüne emek vermeseydiniz, alın teri dökmeseydiniz partimizin bugünlere gelmesi biraz daha zor olacaktı. Bizler evlere girebiliyoruz, kapıları çalabiliyoruz. Çocuklarımızın sabah yemeklerini hazırlayıp, akşama kadar kapı kapı dolaşabiliyoruz. Bunları yaparken canı gönülden, vatanımız, milletimiz ve geleceğimiz için yapıyoruz.

KADINLARIN ÜRETTİĞİ ÜRÜNLER, TÜM TÜRKİYE’DE SATILACAK

Kovid mücadelesi bir taraftan sürerken, kongrelerimizi bu şartlarda yaparken her noktada yerli ve milli olma yolunda giden ülkemizde geldiğimiz noktada mücadelemiz en iyi şekilde gidiyor. Dün sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamasıyla birlikte aşılar yapılmaya başlanacak. Bizler 2002’den bu yana, gerek ekonomide, gerekse siyasal alanda yapılan bütün düzenlemelerde kadınların AK Parti olarak yolunu açan konumda olduk. Bizler Ak kadınlar olarak kongrelerimizin bitiminde her bir ilçemizde, ilimizde bir kooperatif kurmak suretiyle üretken kadınlarımızı bir araya getirmek, ürettiklerini tüm Türkiye’ye yaymak üzere öncülük edeceğimizi söylemiştik. İnşallah sizlerle birlikte bunu başaracağız. Artık Trabzon’da üretilen bir ürünün, Türkiye’de e ticaret aracılığı ile satın alınmasını sağlayacağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap