SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Mega yatırımın tek kaybedenleri!

Mega yatırımın tek kaybedenleri!

04 Haziran 2023 Pazar - 13:29




Yeni Zigana Tünelinin hizmete girince işletmeler sinek avlamaya başladı.





Yeni Zigana Tüneli'nin hizmete girmesi ile eski tünel ve yol nostalji oldu. Zigana Dağı geçidi güzergahında restoran ve otel işleten çok sayıda işletmeci ise mağdur oldu

SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Türkiye ve Avrupa’nın en uzun, dünyanın ise 3. en uzun tüneli olan Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerindeki Yeni Zigana Tüneli’nin hizmete açılmasıyla binlerce aracın geçiş sağladığı Zigana Geçidi sessizliğe bürünürken işletmeler ise sinek avlamaya başladı.

ESKİ GÜNLERİ ARAR OLDULAR

Zigana Dağı geçidi güzergahında restoran ve otel işleten çok sayıda işletmeci ise eski günlerini aramaya başladı. Zigana Dağı'ndaki tesis işletmecilerinden Ali Pervanlar, yeni tünelin hizmete girmesi ile işletmelerin yeni yolun tek kaybedeni olduklarını söyledi.

MADDİ KAYIP BÜYÜK

İşletme Müdürü Osman Aydemir de, yeni Zigana tünelinin hizmete açılmasıyla mağdur duruma düştüklerini kaydederek “Tünel çok güzel harika, ona diyecek hiçbir şeyimiz yok ama bizim işletme olarak kaybımız çok büyük. Maddi kaybımız çok yüksek” dedi.

HABER: SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap