SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Medikal vurgunu!

Medikal vurgunu!

Karadeniz Özel

18 Temmuz 2019 Perşembe - 20:04




İnternet fiyatının 3 katı rakamlarla karşılaşan vatandaşlar, “Sağlık konusundaki hassasiyet istismar edilerek istedikleri fiyattan ürün satıyorlar. Bu konuda bir düzenleme yapılmalı” diyor





// Karadeniz Özel // Fatih SAYGIN // Trabzon'da vatandaşlar medikallerdeki fahiş fiyatlara tepkili. Hastanelerde doktorların yönlendirmesiyle medikallere başvuran vatandaşlar anormal fiyatlarla karşı karşıya kalıyor. Medikallerde belli ürünlerin internet fiyatının 3 katına çıktığı belirtilirken, sağlık konusu hassasiyetinin istismar edilerek fiyatlandırma yapıldığı şikayetleri dile getiriliyor.  Ortopedi doktoruna başvuran bir vatandaş, "Ayağmdaki bir sorun nedeniyle doktor medikalden özel ayak bandajı almamı söyledi. Gittiğim bir kaç medikalde basit bir ürün için 75 lira istenince şok oldum. İnternette baktığımda aynı ürünün 15 lira olduğunu gördüm. Vatandaşların sağlık konusundaki hassasiyeti istismar edilerek istedikleri fiyattan ürün satıyorlar. Bu konuda bir düzenleme yapılmalı. Ben durumun farkına varıp araştırdım. Peki bilgisi olmayan ihtiyaçlı vatandaşlar ne yapacak?" ifadelerini kullandı. Eczacılar Odası Başkanı Halit Hezkıl Uslu da konuyla ilgili “İnternet firmaları toptan alım yaptığı için daha ucuz olabilir ama güvenli değildir. Vatandaşlarımız güvenilir eczaneleri tercih etsinler” diye konuştu.
Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap