SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Meclis üyesi Temel Kofoğlu, olaylı geçen meclis toplantısı ardından konuştu: Sen nasıl bir başkansın ki kaçıyorsun?

Meclis üyesi Temel Kofoğlu, olaylı geçen meclis toplantısı ardından konuştu: Sen nasıl bir başkansın ki kaçıyorsun?

25 Haziran 2023 Pazar - 09:11




Trabzon Ticaret Sanayi Odası’nın Haziran ayı meclis toplantısında, meclis üyesi Temel Kofoğlu’nun söz alması üzerine salonu terk edenlere sert tepki gösteren Kofoğlu, Başkan Erkut Çelebi’yi eleştirdi.





Editör: Seçkin ÜZEN

SORULAR YÖNELTTİ


Trabzon Ticaret Sanayi Odası’nın Haziran ayı meclis toplantısı önceki gün yapıldı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyesi Temel Kofoğlu Yönetim Kuruluna ve Başkan Erkut Çelebi’ye sorular yöneltti. Kofoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasının ekonomik durumu ve Dünya Ticaret merkezinin son hali ile ilgili sorular yöneltti.

ÖNEMLİ OLAN KAÇMAK DEĞİL

Temel Kofoğlu’nun konuşmasından sonra TTSO Başkanı Çelebi söz alarak Kofoğlu’nun sorularını cevapladı. Ardından Temel Kofoğlu tekrar söz alınca Başkan ve bazı meclis üyeleri salonu terk etti. Bunun üzerine konuşma yapan Kofoğlu, “Önemli olan kaçmak değil oturmaktı” dedi.

BAŞKAN KAÇMAZ

Kofoğlu, şöyle devam etti: “Ben burada hiç kimseyi yargılamadım sorgulamadım. Yarası olan gocunur zaten yarası olan salonu terk etti ve terk etmeye devam edecek. Benim adım Temel Kofoğlu fazla çalışmama gerek yok. Yönetici kaçan değildir cesaretli insanlar kaçmaz.”

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap