SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Mahallemi seviyorum desteğinizi istiyorum

Mahallemi seviyorum desteğinizi istiyorum

25 Şubat 2019 Pazartesi - 10:02




Arsin ilçesi Yalı Mahallesi Muhtar Adayı Cumali Turgut: “Mahalleyi tek kişiyle değil birlikte yöneteceğiz. Yapılacak çok işimiz var. Projelerimizle ge





BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Trabzon’un Arsin ilçesine bağlı Yalı Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan Cumali Turgut iddialı geliyor. Hizmet için yola çıktıklarını belirten Turgut, mahalleyi tek kişiyle değil birlikte yöneteceklerini söyledi. Yalı Mahallesi için yapılacak çok işleri olduklarını kaydeden Turgut, “Bütün eksiklik ve ihtiyaçlarımızı tek tek tespit ediyoruz” dedi.

MEVCUT MUHTARA TEŞEKKÜR

“Mahallemiz, belediye binası, kaymakam konağı, Orman Bölge Müdürlüğü, postane, hastane, iki cami ve büyük bir okulu ile hizmet veren bir mahalle. Burada yaklaşık 2 bin 600 seçmenimiz var. İki dönemdir bu mahalleyi yönetme görevini üstlenen arkadaşıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." 

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ


Gençlerin bir mahalle için büyük önem taşıdığını kaydeden Turgut, “Gençlerimizin spor aktivitelerini yerine getirebileceği alanlar oluşturacağız. Mahallemizi gençlerimizle birlikte yöneteceğiz. Aylık toplantılarla mahallemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını konuştuğumuz toplantılar yapacağız” şeklinde konuştu.

ÇOCUK PARKI GENÇLİK MECLİSİ 

Mahalle için yapacağı projelerden de bahseden Turgut, “Mahallemizin bir çocuk parkı yok. Çocukların vakit geçirebileceği, eğlenebileceği bir park alanı oluşturacağız. Ayrıca gençlerimiz için gençlik meclisi kuracağız. Mahallemizin sorunlarını tartışmak için ihtiyar heyetimizi oluşturup değerli görüşlerini alacağız” dedi.

SEÇİLİP KENARA ÇEKİLMEYECEĞİZ

Mahalle halkının her zaman yanında olacağını dile getiren Turgut, “Kurumlarla birlikte iç içe çalışıp mahallemizin menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Biz sadece seçilip kenara çekilmek için aday olmadık. Asıl işimiz göreve geldiğimizde başlayacak. Benim telefonum 24 saat açık olacaktır. Mahallelimin bir sıkıntısında hemen yanında olacağımın sözünü veriyorum. Mahallemi seviyorum, desteğinizi istiyorum” ifadelerini kullandı.


HABER: FATİH SAYGIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap