SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Mağduriyetimizi kim giderecek!

Mağduriyetimizi kim giderecek!

13 Şubat 2018 Salı - 10:06




Moloz mevkiinde bulunan balıkçılar, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni yapılan balıkçı dükkanlarında kendilerine yer vermediğinden yakındılar. Esnaf, “Biz





Trabzon’da balıkçı esnafı isyan etti

TEPKİ GÖSTERDİLER

■ Trabzon’da yıllarca seyyar satıcılık yapan ve Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine yer vermesiyle birlikte Moloz mevkiinde bir bölgeye toplanan balıkçı esnafı 10 yıllık sürenin ardından alınan kararla büyük şok yaşıyor. Kendileri için yeni yapılan yerde 22 dükkan olacağını belirten esnaf, “Bizleri tekrar seyyar satıcılığa zorluyorlar” diyerek tepki gösterdi.

UCUZ BALIK YEDİLER

■ Balıkçılar adına konuşan Mehmetcan Örseloğlu, “Trabzon’daki seyyar sorununu çözmek için bizleri buraya taşıdılar. Yıllarca buradan Trabzon halkının ucuz balık yemesini sağladık. Şimdi ise bizi buradan çıkaracaklar ve yeni yaptıkları alana da almayacaklar. Çünkü orada 22 dükkan olacak. Bu dükkanları da belirli balıkçılara verecekler” dedi.


SORUN YARATACAK

Belediye yetkilileriyle bir araya geldiklerini belirten Perakende Balık Satış Esnafları ve Meyve Satıcıları Derneği üyeleri, “Başkanın 61 projesi arasında seyyar sorununu bitirmek vardı ve bunu başardı. Şimdi bu kararla aynı sorunu yaratmak istiyor. Bizler buradan evimize helal ekmek getiriyoruz. Bizim ekmeğimize göz dikmesinler” ifadelerini kullandılar.

Kemal Bektaş

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap