23 Ekim 2020 Cuma - 17:01
Trabzon başta olmak üzere Doğu Karadeniz’in vazgeçilmez lezzeti ‘kuymak’ gıda sektörünün önemli isimlerinden biri olan Murat Onur’un fikri ile dönüşüme girdi. Onur’un girişimleriyle dondurulmuş gıdalar arasında yerini alan ve 4 dakikalık kısa bir süre içerisinde hazır hale gelen kuymak, dün yapılan organizasyonla sofralarda da çeşitlendirildi.
TAM NOT ALDI
Onur, dondurulmuş kuymağın ardından şimdi de pizza ve pide yaptı. Trabzon’un ünlü şeflerine denetilen kuymaklı Pizza ve Pide tam not aldı. Etkinlikte konuşan Onur, “Türkiye’nin her yerinde oluşum aşamasındayız. İstanbul, Ankara, İzmir’de oluşturduk. Erzurum’da var, ki Türkiye’nin çoğu illerinde varız artık. Nasipse imzalayacağız Amerika ve Almanya’ya kuymak göndereceğiz” dedi.
VİDEO
SON DAKİKA
ÇOK OKUNANLAR
© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.