SON DAKİKA



Haber > Trabzon > 'Kuymak' dünyaya açılıyor

'Kuymak' dünyaya açılıyor

23 Ekim 2020 Cuma - 17:01




Kuymak önce donduruldu, şimdi de pizza ve pide oldu. Kuymağı dönüştüren isim Murat Onur, “Türkiye’nin çoğu ilinde varız. Artık Amerika ve Avrupa yolundayız” dedi





Trabzon başta olmak üzere Doğu Karadeniz’in vazgeçilmez lezzeti ‘kuymak’ gıda sektörünün önemli isimlerinden biri olan Murat Onur’un fikri ile dönüşüme girdi. Onur’un girişimleriyle dondurulmuş gıdalar arasında yerini alan ve 4 dakikalık kısa bir süre içerisinde hazır hale gelen kuymak, dün yapılan organizasyonla sofralarda da çeşitlendirildi.

TAM NOT ALDI

Onur, dondurulmuş kuymağın ardından şimdi de pizza ve pide yaptı. Trabzon’un ünlü şeflerine denetilen kuymaklı Pizza ve Pide tam not aldı. Etkinlikte konuşan Onur, “Türkiye’nin her yerinde oluşum aşamasındayız. İstanbul, Ankara, İzmir’de oluşturduk. Erzurum’da var, ki Türkiye’nin çoğu illerinde varız artık. Nasipse imzalayacağız Amerika ve Almanya’ya kuymak göndereceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap