SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Küçük hesaplar zarar veriyor!

Küçük hesaplar zarar veriyor!

16 Mayıs 2018 Çarşamba - 09:39




Uzungöl turizmcileri, gelenekselleştirdikleri istişare toplantılarını bu yıl da muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirerek oynanan küçük hesaplara d





Meryem AKGÜN

Trabzon - Çaykara ilçesinde bulunan turizm cenneti Uzungöl turizmcileri her yıl gelenekselleşen hale gelen istişare toplantılarını bu yıl da gerçekleştirdi. Toplantıya Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ve çok sayıda turizmci ile basın mensubu katıldı. Programı organize eden Uzungöl Turizmciler Derneği, Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği, Uzungöl Birlik A.Ş. ve Uzungöl Hediyelik Eşya Derneği adına Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Murat Akyüz konuşma yaparak sorunlara dikkat çekti.

TEMPO İLE ÇALIŞIYORUZ

Akyüz, "Uzungöl’ün çok güzel tarafları olduğu gibi çözülmeye çalışılan birçok sorunu da vardır. Misafirlerimize daha kaliteli bir hizmet verebilmek için çok yoğun bir tempo ile çalışmaktayız. Uzungöl’de bulunan Sivil Toplum Kuruluşları olarak Trabzon Basınımızın her zaman yanımızda olduğunu görmek bizi mutlu eder” dedi. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ise yapmış olduğu konuşmada “Uzungöl bazı küçük hesapların kurbanı yapılıyor, dünyada destinasyonlar birbirilerini destekleyerek yükseliyor” dedi.

HATALAR OLDU AMA..


Başkan Tok, “Bazen ‘Uzungöl’ü zayıflatırsak biz güçleniriz’ algısı oluşturuluyor. Buradan insanlar para kazanıyor ekmek yiyor. Tabii ki eleştirilecek şeyler oluyor ama algı oluşturulmaya çalışılması yanlıştır. Bu olumsuzlukları her sezonun başında maalesef yaşıyoruz. Burada eksikler, sıkıntılar yapılmış, hatalar var ama bunları düzeltiyoruz. Düzelteceğiz. Bunların gündeme gelmesi turizme zarar veriyor. Hatalar yapılmamış mı elbet yapılmış. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerine yer verdi. Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı’da davetlilere bir konuşma yaparak istişarede bulundu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap