SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kubilay Çiçek: "Trabzon'da üstüne koymadığımız tek bir gün geçmemektedir"

Kubilay Çiçek: "Trabzon'da üstüne koymadığımız tek bir gün geçmemektedir"

14 Kasım 2021 Pazar - 19:39




DEVA Partisi Trabzon İl Başkanlığı 1.Genişletilmiş İl İstişare toplantısını gerçekleştirdi.





DEVA Partisi Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 1.Genişletilmiş İl İstişare toplantısı 13 Kasım Cumartesi günü Ortahisar'daki Varlıbaş Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Genişletilmiş istişare toplantısına Trabzon il ve ilçe yönetimlerinin yanısıra parti gönüllüleride katıldı.

Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek ''Partimizin kurulduğu, 9 Mart 2020 tarihinden bugüne kadar genel başkanımız Ali Babacan'a söz verdiğimiz gibi Trabzon'da üstüne koymadığımız tek bir gün geçmemektedir. İlkini düzenlediğimiz il genişletilmiş istişare toplantımız ile teşkilatlarımız ile bağlarımızı sıkılaştırıp, Trabzon için daha iyi nasıl çalışabiliriz bunların çalışmaları ve kendi özeleştirilerimizi yapıyoruz'' dedi.

Kubilay Çiçek: "Trabzon'da üstüne koymadığımız tek bir gün geçmemektedir"

Trabzon il Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın ''Değerli gönüldaşlarımız Bizlerde sizler gibi Deva Partisi Trabzon Teşkilatı olarak sayın il başkanımız Kubilay Çiçek'in göreve gelmesiyle birlikte bu davaya gönül vermiş ve genel başkanımız Sayın Ali Babacan'ın çizdiği yolda siyasete başlamış gönüllüleriz.Partimizin Trabzon yönetiminin kurulduğu günden bugüne kadar yılmadan,üstüne daha fazla koyarak çalışmaya devam etmekteyiz.Bugün Trabzon'un 10 ilçesinde başkanlarımızı atamış yönetimerl oluşturulmuştur.Diğer kalan ilçelerimizde de görüşmelerimiz sürmektedir'' dedi.


TRABZON'DA AYAK BASILMAMIŞ TEK YER BIRAKMAYACAĞIZ

Trabzon il Kadın Politikaları Başkanı Hatice Kahraman Ekşi ''Deva Partisine katıldığım günden bugüne kadar geldiğimiz nokta için çok emekler verildi.İl Başkanımız Kubilay Çiçek'in katkıları ile birlikte Tüm Trabzon'da ayak basılmamış bir yer kalmayana kadar çalışmaya karar verdik ve bu düsturla yola çıktık.Genel Başkanımızın özellikle üzerinde durduğu %35 cinsiyet kotası ile birlikte kadınlarımızın masada bizzat görev alarak söz sahibi olması, şehrimizde de bizleri çok güçlü kılıyor.'' dedi.

  Kubilay Çiçek: "Trabzon'da üstüne koymadığımız tek bir gün geçmemektedir"

 

BİR AVUÇ İNSANIN YAKTIĞI ATEŞ ŞİMDİ TRABZON'DA BİNLERCE KİŞİYE ULAŞTI


Trabzon İl Kurumsal İletişim Başkanı Burak Çimşit ''29 Aralık günü daha göreve yeni gelmiş olan il başkanımız Kubilay Çiçek ile birlikte Ankara'dan bir güneş gibi Trabzon'a doğduk. O Günlerde bir elin parmaklarını geçmeyecek Deva Gönüllüleri bugün ki bu büyük ailenin temellerini atmıştır. Dün il binasında 3,5 sandalye bir masa ile bir avuç insanın yaktığı bu ateş bugün 10 İlçede binlerce kişiye ulaşmıştır.'' dedi.

KÖTÜ GİDİŞATA DUR DİYECEĞİZ

Deva Partisi Halkla İlişkiler Başkanı Arzu Hacıoğlu ''Bizler ülkemizin bu kötü gidişatına dur demek,halkın ve haksızlığa uğrayanların sesi olabilmek ve deva olabilmek için biraradayız.Genel başkanımız Ali Babacan ve ekibine inanarak,Trabzon'da il başknımız önderliğinde siyaseti öğrenmeye ve yapmaya çalışıyoruz.Yolumuz uzun yapmamız gereken çok işler var'' dedi.

GENÇLERİMİZİ BİR ÇATI ALTINDA BULUŞTURUYORUZ

Trabzon İl Gençlik politikaları başkanı Bülent Kadakal "Partimizi diğer partilerden ayıran en önemli farklardan biri de gençlik kolları olarak değil de gençlik politikaları olarak gençlerimizi bir çatı altında toplamaktır. Bu ne demek? Gençlik politikaları başkanının il yönetiminde yer almasi, genç arkadaşlarımızın problem ve sıkıntılarını yönetim kuruluna rahatça ulaştırabilmeleri ve bu problemlerinin ivedilikle çözüme ulaşması açısından önemlidir." dedi.


Kubilay Çiçek: "Trabzon'da üstüne koymadığımız tek bir gün geçmemektedir"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap