SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kubilay Çiçek "Kaleyi fethetmeye geliyoruz"

Kubilay Çiçek "Kaleyi fethetmeye geliyoruz"

20 Eylül 2022 Salı - 15:05




DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay, “Trabzon hala iktidarın kalesi olarak görünüyor, ama durum öyle değil. İnsanlar iktidar sahiplerinin Trabzon’da da oy oranının kalmadığını görecekler” dedi





DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Müdürümüz Asım Kemal Güner, Başkan Danışmanı Ahmet Firidin ve muhabirimiz Emin Saraç ile bir araya geldi. Türkiye çapında gerçekleştirmeyi planladıkları mitinglerin beşincisini 1 Ekim’de Trabzon’da gerçekleştirmeyi planladıklarını söyleyen Başkan Kubilay, önemli mesajlar verdi.

TÜM TÜRKİYE GÖRECEK

Yeni kurulan partiler arasında miting yapmaya cesaret eden ilk parti olduklarını belirten Başkan Çiçek, “Bizim burada yapacağımız miting sadece Trabzon’un değil, tüm Türkiye’nin takip edeceği bir miting olacak. Çünkü özellikle Trabzon hala iktidarın kalesi olarak görünüyor, ama durum öyle değil. İşi şansa bırakmayacak üzere bir hazırlık içerisindeyiz.  İnsanlar iktidar sahiplerinin Trabzon’da da oy oranının kalmadığını görecekler. Kale zaten yıkılmış, biz sadece tüm Türkiye’ye o resmi göstereceğiz” dedi.

HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK

Trabzon’da hiç görülmemiş bir kampanya yürüteceklerinden bahseden Başkan Çiçek, şöyle konuştu: “Bu büyük bir cesaret ve bu cesaretin arkasında yatar tek bir neden var aslında bizim sahada, esnafta, vatandaşta, köylerde ve öğrencilerde gördüğümüz o motivasyonla biz bu işe cesaret ettik. En büyük gücü vatandaşımızdan alıyoruz. Miting alanının dolup taşacağından hiç şüphemiz yok. Bu demokrasi şölenine, bu kırılma anına, bu gövde gösterisine tanıklık etmek isteyen bütün vatandaşlarımızı miting alanına davet ediyoruz”

Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap