SON DAKİKA



Haber > Trabzon > KTÜ’de Uluslararası buluşma

KTÜ’de Uluslararası buluşma

07 Kasım 2023 Salı - 15:32




KTÜ Değişim Programları Koordinatörlüğü'nün organizasyonuyla düzenlenen etkinliğe yurt dışından 17 farklı üniversite temsilcisi katıldı





Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) Değişim Programları Koordinatörlüğü'nün organizasyonuyla KTÜ’de düzenlenen 5. International Erasmus+ Staff Week Etkinliği bugün Fen Fakültesi Nazım Terzioğlu Amfisi’nde başladı. 11 farklı Avrupa ülkesinden 17 farklı üniversitenin katıldığı etkinliğin açılışında üniversite temsilcilerine KTÜ ve Trabzon tanıtıldı. Organizasyonu yöneten KTÜ Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Ercan Köse, bu tür etkinliklerin üniversitenin, şehrin ve ülkenin tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi. Prof. Dr. Köse, “Ulusötesi bir projede yer almakla öncelikle ülkemizi tanıtma fırsatını da yakaladık. Kültürlerin kaynaştığı 5. International Erasmus+ Staff Week Etkinliği üniversitemizin markasına değer katacaktır” dedi. Öte yandan etkinlik, 8 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 12:15 ile 13:30 arasında katılımcı üniversitelerin kendi ülkelerini, üniversitelerini ve yerel lezzetlerini tanıtacağı "Participants' Exhibition" isimli mini fuar ile devam edecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap