SON DAKİKA



Haber > Trabzon > KTÜ’de Atatürk'ü Anma Töreni Yoğun Katılımla Gerçekleşti

KTÜ’de Atatürk'ü Anma Töreni Yoğun Katılımla Gerçekleşti

10 Kasım 2023 Cuma - 14:33




Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Anma Programı yoğun katılım ile gerçekleştirikdi





KTÜ'de düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Anma Programı kapsamında, 10 Kasım 2023 saat 09.05'te, Atatürk ve Gençlik Anıtı önünde Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Akif Cinel, Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin Er, Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Şeyda Özgenç Yılmaz ile akademik,  idari personel ve çocukları katıldı. Prof. Dr. Akif Cinel’in gerçekleştirdiği çelenk takdiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile tören sona erdi.



Atatürk’ü Anma Programı, Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından “Mustafa Kemal Atatürk’ün Yaşamına Dair” adlı belgesel, katılımcılara izletildi. Daha sonra KTÜ Edebiyat Fakültesi’nden Prof. Dr. Hikmet Öksüz “100. Yılında Atatürk ve Cumhuriyet” başlıklı sunum gerçekleştirdi. Program, KTÜ Güzel Sanatlar Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Murat Burçin Derçin, Güzel Sanatlar Bölümü’nden Öğr. Gör. Eylem Derçin ve Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Koray İlgar’ın “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Dinletisi” ile devam etti. Programın sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Akif CİNEL tarafından konuşmacı ve müzisyenlere, teşekkür belgesi takdim edildi.



Program da Ö-MER Koordinatörü Prof. Dr. Semra ÇOLAK ve Stratejik Plan ve Kaliteden Sorumlu Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Ali Haydar Doğu tarafından Merkez Faaliyet Alanları hakkında, Ö-MER Kalite Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Asu BEŞGEN tarafından Eğitim-Öğretim Politikası Mevzuat, Eğitim-Öğretim Ortamı ve Kaynakları Beklentiler-Hedefler Uluslararası Boyutu, Kalite Komisyonu Üyesi Doç. Dr. Aytaç Aydın Araştırma Politikası, Araştırma Kaynakları, Beklentiler-Hedefler, Performasa Yansıması, Uluslararası Boyutu hakkında, Kalite Komisyonu Üyesi Toplumsal Katkı Politikası Kaynaklar Beklentiler- Hedefler Performansa Yansıması Uluslararası Boyutu…

Yapılan konuşma ve sunumun ardından programın kapanışında KTÜ ekolüne katılan öğretim elemanları için Rozet Takma Töreni gerçekleşti. Program, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap