SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kırmızı-Beyaz şölen!

Kırmızı-Beyaz şölen!

28 Mart 2018 Çarşamba - 18:29




Erdoğdu İlkokulu'nda düzenlenen etkinlikte öğrenciler ellerinde Türk bayraklarıyla gönüllerince eğlenerek sınav stresi attı.





Trabzon'da başarı çıtasını her geçen yıl yükselten Erdoğdu İlkokulu renkli, bir o kadar da anlamlı bir etkinliğe imza attı. Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü ile Erdoğdu İlkokulu iş birliğinde düzenlenen programda öğrenciler ellerinde Türk bayraklarıyla okul bahçesini adeta kırmızı-beyaza bürüyerek canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Böylece sınav stresi atan öğrencilerin coşkusuna okul yöneticileri ve öğretmenler de ortak oldu. Erdoğdu İlkokulu Müdürü Mehmet Aydemir, "Öğrencilerin stres atmaları için hazırlanan etkinliği güzel bir şekilde tamamladık. Organizasyon için Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü personellerine, eğitim gönüllüleri Selçuk Aydın ve Halim Şeyda Şaffak kardeşlerime, müzisyenler Orhun ve ekibi ile bizi etkinlikte yalnız bırakmayıp onurlandıran Denetimli Serbestlik İl Müdürü Ahmet İpsiz'e okulumuz adına teşekkür ederiz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap