SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Köksal Zehir; 'Bu gençlere sahip çıkalım'

Köksal Zehir; 'Bu gençlere sahip çıkalım'

03 Mayıs 2019 Cuma - 11:14




Çocuklar bizim geleceğimizdir. Onları topluma kazandırmak, iyi bir birey olmalarını sağlamak hepimizin görevidir. Ben sorumluluk alarak bu taşın altına elimi koydum.”





Karadeniz Gazete / Özel / İsmail DÜZGÜN / Trabzon Çınarlar Boks Kulübü’nün çiçeği burnunda yeni başkanı Köksal Zehir, ilk açıklamalarını Karadeniz’e yaptı. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için başkan olduğunu söyleyen başkan Zehir, “Trabzon’da yaşıyorum. Mali müşavirim. Uzun yıllardır boksa olan bir ilgimden dolayı ve Davut Çınarlar hocamın da ricasıyla kulübe başkan olmaya karar verdim. Başkan olmamın ilk sebebi yetenekleri gençleri sporla buluşturmak ve onların iyi yerlere gelmelerini sağlamak” diye konuştu.

ADIMIZI HERKESE DUYURACAĞIZ!

Başkan Zehir, “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Onları topluma kazandırmak, iyi bir birey olmalarını sağlamak hepimizin görevidir. Sorumluluk alarak bu taşın altına elimi koydum. Bu süreçte başkan olarak çocukların maddi manevi destekçisi olacağım. Antrenörümüz Davut Çınarlar ile birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. İnşallah geleceğe yönelik güzel sporcular yetiştireceğiz. Türkiye’de olsun, dünyada olsun Çınarlar Boks Kulübü’nü herkese duyuracağız” ifadelerini kullandı.

ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYUN

Diğer kulüplerle dost-kardeş ilişkileri içinde olacaklarını dile getiren başkan Zehir, “Zamanla boksu daha iyi yerlere getirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Diğer iş arkadaşlarımızın da desteklerini alarak Trabzon ve Türk sporuna faydalı olacağız. Sporcuların her türlü ihtiyacında yanında olmalarını istiyorum. Sponsor gerçekten çok önemli. Spor organizasyonlarına sponsor olarak bu gençlerin daha iyi yerlere gelmelerini sağlayabiliriz. O yüzden herkes benim gibi elini taşın altına atmalı” dedi.

TRABZONSPOR’A GÖNDERME

Topluma yararlı örgütlerin bu alanda ortaya çıkıp bu tür faaliyetlere destek vermesi gerektiğini söyleyen başkan Zehir sözlerini şöyle tamamladı: “Trabzonspor’un bir boks kulübü yok. Bu konuda girişimler yapmalı. Trabzon’da boksa katkı sınırlı. Bunu daha da genişletmek lazım. Bunun genişleyebilmesi için de organizasyonlara, spor kulüplerine, sporculara destek verilmesi, onlara sponsor olunması şart. Boksu seviyoruz ve Trabzon’da boksun çok daha büyümesini istiyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap