SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kılıçdaroğlu Volkan abi'yi davet edecek mi?

Kılıçdaroğlu Volkan abi'yi davet edecek mi?

29 Kasım 2018 Perşembe - 12:48




Trabzon siyasetinde gözler CHP’de...





AK Parti'nin Trabzon'da Zorluoğlu hamlesine karşı ne yapacağı merak uyandıran CHP'de belirsizlik yaratan Canalioğlu konusunda gözler Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na çevrildi

2004 yılında olduğu gibi belediyeyi 'Volkan Abi' kozuyla alabileceklerine inanan partililer, "Gün AK Parti'ye karşı duruş gösteren herkesin bir çatı altında buluşma günü" diyor 

YOĞUN ‘ADAY OL’ BASKISI

■ Trabzon’da AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu olarak açıklanmasının ardından bütün gözlerin üzerine çevrildiği isim Volkan Canalioğlu. Yoğun bir şekilde "Aday ol" baskısı yapılan Canalioğlu’nun gözü ise öncelikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP İl Başkanı Güzide Uzun ve yönetiminde. Milletvekili Ahmet Kaya’nın da önce Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, sonra da Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşeceği öğrenildi. Öte yandan kulislerde ismi konuşulan Burhan Çuhadaroğlu ve Şevket Arz’ın adaylık için düşünceleri olmadığı söyleniyor.

CHP’li Şahin’den ilginç  mesaj;


TRABZON YANDAN ADAY VAN’DAN!

Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Grup Başkanı Turgay Şahin, AK Parti adayını "Trabzon yandan aday Van’dan" sözleri ile eleştirirken Ortahisar Meclis Üyesi Cahit Erdem ise "Seçimi Volkan Canalioğlu ile alabiliriz" iddiasında bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun Canalioğlu’nun adaylık için önünü açıp açmayacağı merakla beklenirken Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanı Turgay Şahin dün sosyal medya hesabından ilginç bir mesaj paylaştı. "Yandan Trabzon yandan büyükşehir belediye başkanı Van’dan” diyen Şahin, takipçisi Mahmut Mazlum’un "Turgay Bey onlar yine Van’dan buldular. Bizimkiler herhalde uzayda arıyorlar" şeklindeki sitemine "Merak etme adaysız kalmayız" cevabını verdi. 

ERDEM: KAZANMA FIRSATI

■ Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Cahit Erdem ise Volkan Canalioğlu’nun aday olması gerektiğini belirterek, "Gün AK Parti’ye karşı duruş gösteren herkesin bir çatı altında buluşma günü. Bu yönde öne çıkan isim görülüyor ki Volkan Canalioğlu. O da sorumluluk almaktan kaçmamalıdır.  Bizler de arkasında durmalıyız. Tıpkı 2004 yılında olduğu gibi Trabzon’u yeniden kazanma fırsatının yakalandığı gerçeği ortada. Bu fırsatı hep birlikte iyi değerlendirmeliyiz”  açıklamasını yaptı.  


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap