SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kemal Kılıçdaroğlu'na DEVA Partisi Trabzon'dan Tepki

Kemal Kılıçdaroğlu'na DEVA Partisi Trabzon'dan Tepki

25 Ekim 2023 Çarşamba - 13:41




Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Parti ilçe başkanlarıyla gizlice görüşmesi ve sonrasında yaşananlar kamuoyuna bomba gibi düştü





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hafta sonu İstanbul’da bazı DEVA Partili ilçe başkanları ile görüştüğü öne sürüldü. Görüşmeyi bir gazeteciye doğrulayan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, görüşmenin haber ve fotoğrafına “Yazık… Yakışmadı Kemal Bey!” diye tepki gösterdi. 

BİR TEPKİDE DEVA PARTİSİ OF İLÇE BAŞKANINDAN

Deva Partisi Of İlçe başkanı Serkan Kul parti içi muhalefet ve Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek sosyal medya hesabından şunları söyledi;

Siyaset şahsileştirilince magazin oyuncusu olursunuz....Tüm politikacılar aynıdır, tek farkları suratlarıyla boylarıdır.Siyaset bırakılabilir ama siyasette doğrular her zaman biraz geç söylenir. Siyasette hiçbir şey tesadüf değildir. Bir şey vuku buluyorsa o şeyin önceden planlandığından emin olabilirsiniz...

13 İLÇE BAŞKANI DAHA İSTİFA EDECEK İDDİASI

İddialara göre, DEVA Partisi'nin İstanbul’daki 13 ilçe başkanı ve kurucu ilçe başkanı yarın istifa edecek, ardından da CHP’ye katılacak. CHP'li Murat Emir de, "Yeni bir '39 vekil vakası' hazırlığının yapıldığından kaygılıyız" ifadelerine yer verdi.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap