SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kaynar’a Ankara’dan destek

Kaynar’a Ankara’dan destek

13 Mayıs 2018 Pazar - 09:17








CHP Milletvekili Aday Adayı İsmail Kaynar seçim çalışmaları için Ankara’dan destek aldı

CHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı genç isim Avukat İsmail Kaynar seçim çalışmaları için Ankara’dan iletişim uzmanı eski Devlet Tiyatroları Müdürü Adnan Erbaş ile anlaştı. Kaynar’ın reklam ve tanıtım için ise CHP’nin  İstanbul belediyelerini secime hazırlayan Unimediaworks Firmasi ile anlaştığı öğrenildi. Firmanın sahipleri olan Kenan Arıcı ve Evren Arıcı kardeşler daha önce İstanbul’daki çalışmaları ile büyük ilgi toplamıştı. Eski İl Disiplin Kurulu Başkanı olan İsmail Kaynar teşkilat üyeleri ile yakın temasta ve adaylık surecinde Merkezin vekil adayı olarak her geçen gün adı öne çıkıyor. 6 ayrı dernek ve kurumda yönetici olan Kaynar, ana dil seviyesinde İngilizce biliyor ve ceza hukuku alanında önemli davalarda ismini Trabzon’da duyurdu.

***

HALKIN İÇİNDEN

Milletvekili Aday Adayı Kaynar, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin, vatandaştan büyük destek gördüğünü belirterek, “Muharrem İnce esprili, hazır cevaplı ve halkın içinden bir isim. Dolayısı ile bu vizyonu kendisini halkla bütünleştirdi. İnce ile büyük bir demokrasi zaferi kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

* Kaynar, CHP Genel Başkan Yardımcı Engin Altay ile de görüşüp genel merkezin desteğini aldı.

* Kaynar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’a çalışmalarını ve projelerini anlattı

Kaynar kimdir?

Ben Avukat İsmail Kaynar, 1985 Trabzon doğumluyum. İlköğretim ve lise eğitimimi Trabzon'da tamamlayarak İngiltere'de dil eğitimi aldım. Ardından 2010 yılında Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldum. Ana dil seviyesinde İngilizce bilmekteyim. 2012 yılında İzmir/Gaziemir'de askerlik görevimi tamamlayarak memleketim Trabzon'a döndüm. Aynı yıl Trabzonspor bünyesinde Avukat olarak görev yaptıktan sonra şahsıma ait hukuk bürosunu faaliyete geçirdim. Ceza hukuku alanında çalışmalarda bulundum ve halen daha Trabzon Barosu'nda eğitmen olarak ceza hukuku dersleri vermekteyim. Uzun yıllardan beri Karadeniz Gazetesi'nde spor yazarlığı yapmaktayım. Gazeteci kimliğim sayesinde birçok kez Hollanda, Almanya, Polonya ve Belçika'da bulundum. 2014 yılında CHP Belediye Meclis üyesi adayı oldum. 2015 yılında gençlik kotasından CHP Milletvekili Aday Adayı oldum ve önseçimde 5000 üzerindeki üyeden 900'e yakın üyenin oyunu aldım. 2018 yılında CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı oldum ve 26.4.2018 tarihinde Milletvekili Aday Adayı olmak için bu görevimden ayrıldım. Trabzonspor kongre üyesiyim, Trabzon Amatör Futbolcular Derneği'nde yöneticiyim ve hâlihazırda serbest avukatlık yapmaktayım. Ailemin birçok ferdi CHP Trabzon teşkilatına önemli katkılarda bulunmuş, görevler almıştır. Türkiye Cumhuriyeti'ne ve memleketim Trabzon'a hizmet için gençlik kotasından milletvekili adayı olmak istiyorum. Bu adaylık için gerekli bilgi ve birikime sahibim çünkü teşkilatın içerisinden görev alarak geliyorum. Türkiye'nin yükselmek için CHP'ye, CHP'nin yükselmek içinse Atatürkçü ve devrimci gençlere ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Milletvekili olmak isteğinin nedeni şehrimi kalkındıracak projeleri hayata geçirmektir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap