SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Karadeniz onurlandırıldı

Karadeniz onurlandırıldı

12 Ocak 2023 Perşembe - 12:00




Basın Müzesine katkıda bulunan Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’a Ortahisar Belediyesi tarafından plaket verildi.





Basın Müzesi’ne destek verenlere plaket takdim edildi. Başkan Genç, yaptığı açıklamada, “Çok ciddi katkılar aldık. Burada bulunan tüm camiadan destekler aldık” şeklinde konuştu

Ortahisar Belediyesi tarafından 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde açılan Trabzon Basın Tarihi Müzesi’ne destek verenler için plaket töreni düzenlendi. Müzeye destek verenlerden biri de Karadeniz gazetesiydi. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç tarafından takdim edilen plaket, Karadeniz gazetesi adına muhabirimiz Emin Saraç’a takdim edildi.

GÜZEL ESERLERLE…

Başkan Genç davette yaptığı konuşmada, “Bugün önemli bir gün. Basın camiası adına güzel bir gün. Geçerken Trabzon’umuzda böyle kadir bir basın geçmişi olan Trabzon’da kurumsal bir hafızaya kavuşması zaruri bir gereklilikti. Bu güzel günü Trabzon’umuzda güzel bir eserle taçlandırmak istedik. Kolay süreçler değil tabi. Bu ekip bir çalışması. Davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap