SON DAKİKA



Haber > Trabzon > KARADENİZ, İYİ parti il başkanlığı kongre sürecinin perde arkasını açıklıyor… Kuvvetli’ye rakip aranıyor!

KARADENİZ, İYİ parti il başkanlığı kongre sürecinin perde arkasını açıklıyor… Kuvvetli’ye rakip aranıyor!

Karadeniz Özel

21 Kasım 2022 Pazartesi - 10:53




İYİ Parti’nin ağır toplarından Ali Sağır, partisinin il kongre sürecinde sahaya indi. Sağır’ın mevut İl Başkanı Kuvvetli’ye karşı ‘yeni bir aday’ arayışında olduğu parti içi kulislere bomba gibi düştü.





SAĞIR DEVREYE GİRDİ...

İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı Kongresi’si öncesi, parti içi yarış kızıştı. İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi, partinin ağır toplarından Ali Sağır’ın, yeniden il başkanlığına aday olacağına kesin gözüyle bakılan mevcut İl Başkanı Azmi Kuvvetli’ye karşı aday arayışına girdiği öğrenildi.

ÖZÇELİK’LE GÖRÜŞME…

Edinilen bilgiye göre, Sağır ve ekibi önce geçmiş dönemde MHP’de Merkez İlçe Başkanlığı görevi yapmış olan Cemal Özçelik’in kapısını çaldı. Özçelik, bu davet için henüz bir dönüş yapmazken, derin kulislerde 2 ismin daha İYİ Parti İl Başkan adaylığı için adları ön plana çıktı.

İŞTE O 2 İSİM…

İsmi geçen diğer bir isim ise Eczacılar Odası Başkanı Çetin Kansız. Kansız’a da adaylıkla ilgili arandığı iddia edildi. Adı sık sık anılan isimlerden biri de Osman Akbulut. Akbulut’un m.vekili aday adaylığı düşündüğü için il başkanlığı adaylığına sıcak bakmadığı gelen bilgiler arasında.

Furkan YİĞİT

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap