SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kanayan yaraya parmak bastı!

Kanayan yaraya parmak bastı!

25 Şubat 2019 Pazartesi - 11:25




Trabzonsporlu futbolcu binlerce çaresiz insanın sesi oldu...





Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Parmak, 34 yaşındaki kuzeni Ahmet Bozoğlu’nun 4. evre kanserle ettiğini belirtmiş, Trabzon’a ‘Onkoloji Hastanesi yapılmasını istiyoruz’ demişti.

Parmak’ın bu çağrısının ardından açıklama yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “Abdülkadir kardeşimiz gibi birçok vatandaşımızın yaşadığı sorunu çok iyi biliyoruz ve konuyu daha önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bey’e götürdük ve kendisiyle görüştük. Onkoloji hastanesinin yeni yapılacak şehir hastanesinin içerisinde olacağının sözünü aldık” dedi.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ise, “Futbolcumuz Abdülkadir Parmak’ın haklı haykırışının sonuna kadar arkasındayız. Bu konuda benim çok açıklamam var. Onkoloji hastanesi Trabzon’un olmazsa olmazı. Samsun’dan Artvin’e kadar kanser hastalığı ile savaşan birçok vatandaşımız var. Trabzon Tıp Fakültesi’nde tedavi görüyorlar. Talep büyük. Öncelikli işlerden biri Trabzon’da onkoloji hastanesinin bir an önce açılmasını istiyorum…Sonuna kadarda destek veriyorum ve hastane yapılana kadar takipçisi olacağımı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs de, hastanenin yapılması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, “Çok sayıda kanser hastamız İstanbul Ankara ve çevre illere giderek tedavi oluyorlar. Bu hastalarımız Trabzon’da onkoloji hastanesi açılması halinde tedavilerine Trabzon’da devam edecekler. Sporcu bir kardeşimizin bu konuda sorumluluk alması beni ayrıca gururlandırdı” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap