SON DAKİKA



Haber > Trabzon > KAMYONCULARDAN GÜLCEMAL İSYANI !

KAMYONCULARDAN GÜLCEMAL İSYANI !

06 Nisan 2018 Cuma - 10:35




Trabzon’da hafriyat taşıyan kamyon şoförleri, Gülcemal’deki dolgu alanında oluşan uzun kuyruklara tepkili. Şoförleri temsilen konuşan Kantekin, “Ekmeğ





■ ŞÜKRAN ATALAR

Hafriyat taşıyan kamyon şoförleri, Gülcemal Projesi dolgu alanında yaşadıkları mağduriyetten ötürü yaklaşık 80 araçla Karadeniz Sahil Yolu’nun tek şeridini trafiğe kapattı. Gülcemal Projesi’nin dolgu alanı dışında başka hiçbir yere hafriyat dökemedikleri bilgisini paylaşan kamyon şoförleri, günde yalnızca iki sefer döküm yapabildiklerini ve sahadaki işleyişin sorunlarından ötürü döküm sahasında uzun araç kuyrukları oluştuğunu söylediler.

YETKİLİLER BİLİYOR

Araçlarını Karadeniz Sahil Yolu’na çekerek yetkililerin sorunlarına bir an evvel çözüm bulmasını talep eden kamyoncular, hafriyat dökümünde yaşadıkları sorunun artık kendilerini bıktırdığını belirttiler. Kamyon şoförlerini temsilen konuşan Aydın Kantekin, “Biz çeşitli yerlerde çalışıyoruz ve çalışma alanlarımızdan getirdiğimiz hafriyatı dökebildiğimiz tek nokta burası ancak burada da her gün inanılmaz sıra oluyor. Araçlarımız takip cihazlarıyla takip ediliyor. Dolayısıyla alandaki yoğunluğu belediye yetkilileri de biliyor” şeklinde konuştu.

EKMEĞiMiZi YiYEMiYORUZ


“Döküm alanındaki iş makinalarının çalışmalarını aksatmasının faturası bize kesiliyor” diyen Kantekin, günde iki sefer atmalarının ekonomik anlamda sorunlar yaşattığının altını çizdi. Kantekin, “İki sefer ile nasıl geçinelim? Biz masraflarımızı dahi karşılayamıyoruz artık. Bu soruna bir an önce çözüm bulunsun. Ya içerideki iş makinelerini arttırsınlar ya da işçileri. Herkes suçu birbirine atıyor, biz mağdur oluyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap