SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kamulaştırma yok işgal var

Kamulaştırma yok işgal var

28 Haziran 2019 Cuma - 14:27




Tabakhane Vadisi Dönüşüm Projesi kapsamında Yenicuma TOKİ konutları sahiplerinin ortak mülkü olan arsada hiçbir kamulaştırma olmadan çalışma yürütüldüğü iddia edildi





// Karadeniz Özel // Fatih SAYGIN // Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Yenicuma Mahallesi’nde süren Tabakhane Vadisi Dönüşüm Projesi kapsamında TOKİ konutları sahiplerinin ortak mülkü olan arsaya kamulaştırma olmadan çalışma yürütüldüğü iddia edildi. Yapılan başvuru ve uyarılara rağmen TOKİ ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Yenicuma TOKİ Konutlarında yaşayan Muhittin Perçin, mülk sahiplerinin ortak arazisine hiçbir kamulaştırma yapılmadan girildiğini belirterek, “TOKİ ile Büyükşehir Belediyesi kamulaştırma ücreti ödememek için topu birbirine atıyor. Biz ihaleye açtığımız konutlarımızın etrafının duvar çevrilmesi tel örgü kamera projesi yapacaktık. Yaptığımız başvurularımıza cevap verilmedi. Belediyeye dilekçe vererek yerimizin belirlenip çevrelenerek teslim edilmesini talep ettim. Oradan bir cevap alamayınca adliyeye gidip suç duyurusunda bulundum. Yaptığım bütün kanunsal işlemlere rağmen hiçbir hukuk tanımadan arazimizde çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizim istediğimiz arazimize çocuklarımızın sosyalleşeceği bir alan yapmak” ifadelerini kullandı.
Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap