SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İYİ Partili Aydın Trabzon’daki 200 TL’lik kayısı fiyatına böyle tepki gösterdi: Utanç vesikası!

İYİ Partili Aydın Trabzon’daki 200 TL’lik kayısı fiyatına böyle tepki gösterdi: Utanç vesikası!

27 Nisan 2023 Perşembe - 10:41




Aydın, “Bir marketin önünden geçerken kayısının kilosunun 200 TL olduğunu görünce çok şaşırdım. ‘Kim alıyor?’ diye sorunca, sadece Arap turistlerin aldığını öğrendim” dedi.





HERKES ZOR DURUMDA

Trabzon’da seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, esnaf ile bir araya geldi. Enflasyon canavarının halkı boğmaya devam ettiğini ifade eden Aydın, hem esnafın hem de vatandaşların  zor durumda olduğuna dikkat çekti.

KATLANARAK ARTIYOR

Etiket fiyatlarının sürekli değiştiğini kaydeden Aydın,“Bütün etiketlerde fiyatlar katlanarak artmış. Kiralar, yakıt, hayvan yemi, elektrik, un, düşünebildiğiniz her kalemde artış var, isteyen bir yıl öncekiyle bugünü karşılaştırabilir” dedi.

SADECE ARAPLAR…

Aydın, “Trabzon’da kayısının kilosuna 200 TL yazan utanç etiketlerine artık alıştık. Bizim meselemiz, onu sadece Arap turistlerin alabilmesi değil. Hedefimiz Arap ne kadar alabiliyorsa, vatandaşlarımızın da o oranda alabilmesi” ifadelerini kullandı.

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap