SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İYİ Parti Trabzon sandık başına gitti

İYİ Parti Trabzon sandık başına gitti

12 Temmuz 2020 Pazar - 17:48




İYİ Parti Ortahisar’da mevcut isim yeniden başkan seçildi





İYİ Parti Trabzon’da, Ortahisar İlçe Başkanlığı kongresini yoğun katılımla gerçekleştirdi. İki adaylı seçimde, mevcut başkan Erdal Uzun yeniden başkanlığa seçildi

İYİ Parti Ortahisar 2’inci Olağan Kongresi dün gerçekleştirildi. Kongreye İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti GİK Üyesi Şükrü Kuleyin, Milletvekili Hüseyin Örs, Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır, İYİ Parti Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İYİ Partili meclis üyeleri, ilçe başkanları ve siyasi partilerin temsilcileri ve partililer katıldı. İki adayla gidilen seçimin kazananı 237 oy ile mevcut başkan Erdal Uzun olurken, Uzun’un rakibi Veysel Kurtoğlu ise 63 oyda kaldı. 

KAZANAN İYİ PARTİ’DİR

Yeniden başkanlık ipini göğüsleyen İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun, “İYİ Parti’nin geçirdiği iki genel seçim döneminde de farklı görevlerde partimin hizmetinde bulundum. Bu zaman dilimi içerisinde bütün zorluklara rağmen parti olarak yaptığımız çalışmalarda Ortahisar ilçesinde başarılı olduğumuza inanıyorum.  Biz İYİ Partililerin mücadelesinde sen ben anlayışı değil biz anlayışı hakimdir. Bugün kazanan İYİ Parti’dir, Ortahisar’dır, Trabzon’dur” dedi.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap