A+ A-
Yorum
10

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Erkan: “AK Parti’nin hikâyesi bitmiştir!”

Yayın Tarihi: 03.11.2026 - 09:25 | Güncelleme Tarihi: 03.11.2026 - 08:00
İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Muhammet Erkan, 7 Kasım mitingi öncesi yaptığı açıklamada ekonomi ve geçim sıkıntısına dikkat çekti.
Kaynak:HABER MERKEZİ

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Muhammet Erkan, 7 Kasım'da düzenlenecek miting öncesinde saha çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Vatandaşların ekonomik sorunlarını ve değişim beklentisini dile getiren Erkan, “AK Parti’nin siyasi hikâyesinin sonuna gelindiğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

MUHAMMET ERKAN: “AK PARTİ’NİN ANLATACAK YENİ BİR HİKÂYESİ KALMAMIŞTIR”

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Muhammet Erkan, 7 Kasım mitingi öncesinde yaptığı değerlendirmede, Türkiye'de ekonomik ve sosyal sorunların büyüdüğünü savundu. AK Parti iktidarının 24 yıllık yönetiminin ardından vatandaşın değişim beklentisinin arttığını ileri süren Erkan, iktidarın artık millete anlatacak yeni bir hikâyesinin kalmadığını söyledi.

Ekonomik kriz, geçim sıkıntısı ve geleceğe ilişkin endişelerin toplumun farklı kesimlerinde hissedildiğini belirten Erkan, emeklilerin, asgari ücretlilerin, esnafın ve üreticilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Emeklilerin yıllarca çalışıp ülkeye hizmet etmelerine rağmen geçim mücadelesi verdiğini ifade eden Erkan, asgari ücretlilerin de kira, mutfak masrafı ve çocuklarının eğitim giderlerini karşılamakta zorlandığını dile getirdi.

Trabzon ve Karadeniz ekonomisinin önemli unsurlarından fındık üreticilerinin yaşadığı sorunlara da değinen Erkan, üreticinin bir yıllık emeğinin karşılığını alamamaktan şikâyetçi olduğunu savundu.

“VATANDAŞIN ORTAK TALEBİ DEĞİŞİM”

İYİ Parti Trabzon teşkilatının 7 Kasım mitingi hazırlıkları kapsamında kent genelinde saha çalışmaları yürüttüğünü belirten Erkan, ilçelerde, mahallelerde, çarşı ve pazarlarda vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Görüşmelerde emeklilerin maaşlarını, esnafın borçlarını, ailelerin çocuklarının masraflarını, gençlerin ise işsizlik sorununu anlattığını aktaran Erkan, saha çalışmalarında karşılaştıkları ortak talebin değişim olduğunu öne sürdü.

Vatandaşlardan sık sık “Artık yeter! Bu ülkenin düzelmesini istiyoruz” sözlerini duyduklarını belirten Erkan, halkın ekonomik ve sosyal sorunlarının görmezden gelinmemesi gerektiğini ifade etti.

Türkiye'nin daha fazla kutuplaşmaya değil; adalet, liyakat, üretim, ekonomik güven ve toplumsal huzura ihtiyaç duyduğunu savunan Erkan, İYİ Parti olarak yalnızca eleştiri değil, çözüm iradesiyle de vatandaşın karşısına çıktıklarını kaydetti.

ERKAN’DAN 7 KASIM MİTİNGİ ÖNCESİ DEĞİŞİM MESAJI

İYİ Parti olarak emeklilerin insanca yaşayabildiği, çalışanların emeğinin karşılığını aldığı, esnafın kazandığı, çiftçinin üretiminden memnun olduğu ve gençlerin geleceklerini kendi ülkelerinde kurabildiği bir Türkiye hedeflediklerini belirten Erkan, saha çalışmalarında partilerine yönelik olumlu değerlendirmelerle karşılaştıklarını söyledi.

Siyasetin millete hizmet etme makamı olduğunu vurgulayan Erkan, AK Parti iktidarının siyasi hikâyesinin sonuna gelindiğine inandıklarını ifade etti. Ancak Türkiye'nin geleceğine ilişkin umudun devam ettiğini belirten Erkan, değişimin mümkün olduğunu savundu.

Açıklamasının sonunda Trabzon'dan yükselen taleplerin Türkiye'nin daha iyi yönetilmesine katkı sağlayacağına inandığını belirten Erkan, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Milletin umudu tükenmez. Milletin iradesi teslim alınamaz. Ve hiçbir iktidar milletin iradesinden büyük değildir.

Trabzon iyi olacak! Türkiye İYİ olacak!”

Etiketler