SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli’den flaş çıkış: Aday olursam neşteri vururum

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli’den flaş çıkış: Aday olursam neşteri vururum

Karadeniz Özel

30 Kasım 2022 Çarşamba - 17:11




İl Başkanı Kuvvetli, kongrede ‘İl başkanı adayı olacak mı?’ sorusuna, “Partimizin emektar ekibi aday olmamı istiyor. Eğer aday olursam mevcut yönetimde değişikliğe gideceğim” dedi.





İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Ocak ayında yapılacağı ön görülen il kongresi için adaylık sinyali verdi.

Kuvvetli, şöyle konuştu: “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in Gümüşhane ziyareti sonrasında kendisiyle birlikte Trabzon’a aynı araçla geldik. Genel başkanımız ‘milletvekilliği mi yoksa il başkanlığı adaylığımı düşünüyorsun’ diye bana sordu. Bende ilçe kongreleri tamamlandıktan sonra göreve başlayan başkanlarımız ve partimizin kanaat önderleriyle bir araya geleceğimi, onların benle ilgili düşüncelerinin önemli olduğunu kendisine ifade ettim. Bu kanaatleri de dosya haline kendisine sunacağımı söyledim. Sonra da sizin beni nerede görmek istiyorsanız orada olacağımı genel başkanımıza bu şekilde ifade ettim.”

BENİM TERCİHİM…

“Sayın genel başkanımız bu noktada bize milletvekili adayı ol derse oluruz, il başkanı adayı ol derse oluruz. ‘Hayır biraz dinlenin’ derse de sıradan bir üye olarak bu partiye hizmet etmeye devam ederim. Ben Türkiye adına kaygıları olan bir insanım. Şahsım adına hiçbir zaman siyasi hedefim olmadı. Ülkem adına bir hedefim var, İYİ Parti’nin iktidar olması… Sonuç olarak burada oluşacak olan kanaati Ankara’ya taşıyacağım ve oradan çıkan sonuca göre hareket edeceğim. Gümüşhane-Trabzon arasındaki yolculuğumuz da sayın genel başkanımız bana ‘milletvekili aday adayı ol veya il başkanı adayı ol’ demedi. Onu benim tercihime bıraktı.”

YOLA DEVAM EDECEĞİZ

“Ama şunu söylemem gerekirse benim il başkanı adayı olacağım noktasında bir kanaat hakim. Partimizin Trabzon’da bugünlere gelmesinde emeği olan ekip, bir dönem daha aday olup başkanlığa devam etmemi istiyor. Seçildiğimiz de de yönetimde elbette bir değişikliğe gideceğiz. Yorulan arkadaşlarımız var. Eğer aday olursam çalışma arkadaşlarımın bir kısmını değiştireceğiz. Yeni heyecan lazım… Çalışmaya can atan arkadaşlarımız var. Performansları yüksek olan arkadaşlarımız ve çalışmak için heyecanlı arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Aday olursam neşteri vururum.”

Furkan YİĞİT

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap