SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İYİ Parti Trabzon İl Başkan Adayı Oluyor... Ve Başkan Sahaya İniyor!

İYİ Parti Trabzon İl Başkan Adayı Oluyor... Ve Başkan Sahaya İniyor!

Karadeniz Özel

19 Aralık 2022 Pazartesi - 10:08




İYİ Parti Trabzon’da ‘Azmi Kuvvetli’nin rakibi’ kim sorununun cevabına Karadeniz ulaştı. İl Başkan Yardımcısı Fatma Başkan’ın ekibini kurduğu ve aday olacağı öğrenildi.





AÇIKLAMA YAPACAK

‘İYİ Parti Trabzon il başkan adayları kim?’ sorusu cevap bulmaya başladı. İYİ Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Fatma Başkan’ın, 29 Ocak’ta yapılaca- ğı ön görülen il kongresi öncesi il baş- kanı adaylığı için harekete geçtiği öğ- renildi. Başkan’ın kısa süre içerisinde adaylığını açıklaması bekleniyor.

EN BÜYÜK ROLÜ…

Fatma Başkan’ın, aday olmasında en büyük rolü teşkilat mensuplarının oy- nadığı, çok sayıda önemli ismin Fat- ma Başkan’ın adaylığına onay verdiği bilgisine ulaşıldı. Öte yandan Baş- kan’ın, mevcut il başkanı Azmi Kuv- vetli’yle adaylığıyla ilgili görüşme ya- pacağı da gelen bilgiler arasında.

ÇOK SAYIDA İSİMDEN DESTEK!

İYİ Parti Trabzon il başkan adayı olacağı öğrenilen Fatma Başkan, STK’larla kurduğu güçlü bağ ve il yönetiminde yaptığı çalışmalarla öne çıkıyor. Öte yandan Başkan’ı mevcut yönetim içerisinden çok sayıda önemli ismin desteklediği öğrenildi.

Furkan YİĞİT

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap